Celebrity News

Dženifer Lopez iz samoizolacije predstavila svoju prvu kolekciju cipela (foto)

Dženifer Lopez iz samoizolacije predstavila svoju prvu kolekciju cipela (foto)

Glumica i pevačica Dženifer Lopez u vreme pandemije koronavirusa odlučila je da bude u samoizolaciji, ali to je nije sprečilo u nizanju uspeha na poslovnom planu, a upravo je iz svog doma lansirala svoju prvu kolekcija cipela 

Planetarno popularna glumica i pevačica, Dženifer Lopez, u vreme pandemije koronavirusa, kako bi sprečila zarazu, odlučila je da sa verenikom Aleksom Rodrigezom i dvoje dece bude u samoizolaciji, ali dane u kući ne provodi u trenerci i ispred televizora, već je vrlo aktivna i to na više polja.

Džej Lo je upravo lansirala prvu kolekciju cipela koje je napravila u saradnji sa DSW-om. Promocija je bila planirana u Njujorku, ali nije odložena, već je urađena u vreme kada je i bilo planirano, samo u potpunosti onlajn. Čuvena glumica i pevačica je promociju radila od kuće, kao i brojne intervjue za svetske medije, uz smeh svoje dece Eme i Maksa u pozadini.

Svoju radost oko nove kolecije podelila je sa višemilionskim auditorijumom koji je prati na društvenim mrežama.

- Ja sam kod kuće i nadam se da ste svi dobro. Evo, donosim vam nešto što bi u celoj ovoj situaciji možda moglo malo da vas razveseli... Jako sam ponosna na svoju kolekciju obuće - napisala je Dženifer u objavi na Instagramu.

Aleks ponovo zaprosio Dženifer Lopez! Nije birao vreme ni mesto, uradio je to ovako

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 16, 2020 at 10:20am PDT

Dženifer je za sezonu proleće-leto napravila modele koji će najviše obradovati ljubiteljke štikli, ali u novoj kolekciji ima i visokih platformi, kao i udobnih patika.

- Ovom kolekcijom donosimo dašak uličnog stila grada koji predstavlja Njujork i neki stari holivudski glamur Los Anđelesa - rekla je za američke medije.

Modele možete pogledati u video snimku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DSW Designer Shoe Warehouse (@dsw) on Mar 16, 2020 at 8:19am PDT

U intervjuu za magazin "Elle", Dženifer je otkrila, da iako je trenutno zatvorena u kuću, pored promocije nove kolekcije cipela, radi i na osmišljavanju novih modela, da njen dan obavezno podrazumeva i plesanje, ali i da se nije odrekla šopinga.

- Za mene raditi od kuće znači čitati scenarije, razvijati nove projekte, ali i učiti nove plesne pokrete. Ali, ne znam šta može da me učini srećnijom od kupovine dobrog para cipela. Da budem iskrena, sada puno kupujem onlajn - rekla je ona i dodala:

- U ovoj situaciji srećni smo ako smo zdravi i zbog toga moramo biti zahvalni. Ako ste zdravi i kod kuće, shvatite to kao dugme za resetovanje.

Dženifer Lopez otkrila svoj neostvareni san i začudila mnoge

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 14, 2020 at 11:19am PDT

Pedesetogodišnja latino diva je kroz smeh dodala kako sa svojim 12-godišnjim blizancima Emom i Maksom snima video klipove za TikTok aplikaciju koju njena deca obožavaju. Svesna je da pandemija koronavirusa neće zauvek trajati i da će se svet uskoro vratiti u normalu.

– Mislim da upravo zato treba da iskoristimo vreme koje provodimo kod kuće kako bismo se odmorili i vratili bolji i jači. Niko nije želeo da se ovo dogodi, ali ako mora ovako, ona je najbolje da izvučemo maksimum iz situacije u kojoj se nalazimo - rekla je za "Elle".

Dženifer Lopez ima 50 godina i liniju na kojoj joj sve žene zavide, evo u čemu je njena tajna!

Lopez je objasnila i šta bi mlađoj verziji sebe odgovorila na pitanje: Kakav je osjećaj imati 50 godina?

– Ne sećam se šta sam mislila o pedesetim kada sam imala 20 godina, osim da je to verovatno kraj svega. Mislila sam da neću izgledati dobro, nisam znala šta će se dogoditi s mojom karijerom… Ali sada sam puna znanja koje znam da iskoristim na pravi način. Narativ koji se postavlja govori ženama da će u određenim godinama izgubiti dosta toga. Ali, to zaista nije tako. Otkrila sam da ako vežbam i radim na sebi – postajem bolja, kako emotivno, tako i psihički i fizički – kaže, dodavši na kraju savet za mlađe devojke.

– Prestanite sebi da postavljate pitanja ‘Da li ću izgledati tako?’ ili ‘Šta ću sutra raditi?’ jer ste sposobne za sve, sve možete uraditi same. Meni to niko nije objasnio - zaključila je ona.