Celebrity News

Otkazana Evrovizija zbog epidemije korona virusa, Hurricane razočarane!

Otkazana Evrovizija zbog epidemije korona virusa, Hurricane razočarane!

Zbog epidemije korona virusa odlukom Evropske radiodifuzne unije (EBU) Evrovizija 2020 je otkazana! 

Srpski muzički predstavnik za ovogodišnju Evroviziju, Hurricane sa pesmom "Hasta la vista", nažalost, neće imati priliku da se takmički na prestižnoj manifestaciji. Razlog je to što je muzičko takmičenje "Evrovizija 2020" danas i zvanično otkazano.

Sanja Vučić: Ceo svet mi se srušio kad sam saznala da sam bolesna!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели EUROVISION • ЕВРОВИДЕНИЕ 2020 (@eurovisionclub) дана 18. Мар 2020. у 7:33 PDT

Televizijski događaj, na kojem učestvuju predstavnici 41 različite zemlje iz cele Evrope, a i šire, trebalo je da se održi u Roterdamu od 12. do 15. maja.

Ipak, organizatori su na Tviteru objavili da u maju neće biti Evrovizije.

- Već nekoliko nedelja tražili smo alternativne opcije da se nastavi muzičko takmičenje Evrovizija. Ipak, zbog širenja koronavirusa u Evropi i zabrana koje je izdala vlada, nemoguće je da se sve desi kako je planirano. Ponosni smo što je Evrovizije bez prekida bilo poslednjih 64 godine. Ali i veoma smo tužni što se ne može odigrati u maju - stoji u zvaničnom saopštenju koje je objavljeno na Tviteru.

Pobednice Beovizije, bend Hurricane, tako neće biti u prilici da pokaže svoje vokalne sposobnosti i takmiči se sa numerom "Hasta La Vista".

Prelepe devojke koje su svoj nastup za Evroviziju isplanirale do detalja nisu krile svoju razočaranost, ali su svesne da je ovo viša sila i da one povodom toga ništa ne mogu da učine...

- Jako nam je žao što je došlo do otkazivanja Evrovizije, ali to su mere prevencije i odluka nadležnih organa. Mi smo se spremale kao da se ništa ne dešava ali poštujući odluke vlade Republike Srbije stali smo sa pripremama. A sad smo dobili i zvaničnu informaciju da je Evrovizija otkazana - rekle su razočarane devojke za "Telegraf" i dodale

- Mi tu ništa ne možemo, sem da ispoštujemo. Naravno da smo razočarane, ne samo zbog otkazivanja Evrovizije već zbog celokupne situacije koja nas je zadesila. Nadamo se što bržem završetku ove agonije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ESC Serbia | Evrovizija.rs (@evrovizija) дана 12. Мар 2020. у 12:25 PDT