Celebrity News

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger podelili srećnu vest! (foto)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger podelili srećnu vest! (foto)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, kao i mnogi ljudi širom sveta, trenutno su u samoizolaciji, ali i u ovoj teškoj situaciji ima mesta za slavlje. Slavni par je obležio drugi rođendan sina Luke, ali i poručio da vodimo računa o sebi i drugima

Nekada najbolja srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger proslavili su u krugu porodice rođendan njihovog prvog sina Luke.

Iako privatni život drže daleko od očiju javnosti, jednostavnom fotografijom i porukom pokazali su i da u ovo teško vreme ima mesta za slavlje. Slavni par je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio srećan momenat iz svog života.

- Srećan rođendan naša ljubavi – napisali su Ana i Bastijan na Instagramu čestitajući Luki drugi rođendan.

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Mar 17, 2020 at 10:47am PDT

Ana Ivanović: Sada sam umornija nego pre!

Ubrzo posle objave, srećnom paru su počele da pristižu brojne čestitke koje su im sigurno skrenule pažnju sa loših vesti koje se smenjuju u medijma.

Ipak, nemoguće je ignorisati tešku situaciju koja je zahvatila gotovo ceo svet, pa su se Ana i Bastijan pridružili pozivu brojnih javnih ličnosti i pozvali svoje pratioce da čuvaju sebe i svoje bližnje.

- U ovim vremenima je važno da vodimo računa o sebi i svojim voljenima, ali i da imamo poštovanje i prema svojim komšijama. Ostati na sigurnom sada mora postati prioritet. Zbog toga je važno ponašati se odgovorno i slušati savete stručnjaka – napisali su u zajednički potpisanoj poruci i dodali da smo svi odgovorni za starije i bolesne koji se ne smeju izlagati dodatnoj opasnosti.

- Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su pomogli i svim lekarima koji su bili izloženi riziku kako bi učinili sve što je u njihovoj moći i usmerili društvo kroz ovo teško vreme – naglasili su uz zaključak da svi čuvaju svoje zdravlje.

Miloš Biković se obratio srpskoj naciji i zatražio od njih da urade jednu bitnu stvar (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Mar 14, 2020 at 7:54am PDT

Podsetimo, njihova priča počela je u tajnosti 2014. godine. Da se Ana i Bastijan vole otkrili su nemački mediji u septembru 2014, kada je trener košarkaša Bajerna, Svetislav Pešić nemačkom Bildu dao izjavu koja se od tada prepričava.

- Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke! - rekao je tada Pešić.

Svoju veliku ljubav Ana i Basti ozvaničili su venčanjem u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija iz celog sveta. Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u “Sala degli Stucchi”, dok je drugog dana bilo organizovano crkveno.

U martu 2018. dobili su sina Luku, a početkom septembra prošle godine i sina Leona.