Celebrity News

Luka Jović uputio zvanično izvinjenje Srbiji! (foto)

Luka Jović uputio zvanično izvinjenje Srbiji! (foto)

Luka Jović koji je ovih dana uzdrmao Srbiju jer je nedavno iz Španije stigao u našu zemlju prekršivši mere izolacije, uputio je javno izvinjenje Srbiji i svim građanima.

Popularni fudbaler, Luka Jović koji je glavna tema domaćih medija otkako se vratio iz Španije, uputio je svom narodu i fanovima par iskrenih reči na svom Instagram profilu. Naime, zbog navoda da je prekšio mere izolacije i time navodno izložio sebe i druge mogućem riziku od zaraze korona vurusom, objasnio je da je radio test na koji je bio negativan.

Luka Jović dostigao je juče vrhunski uspeh, ali da li ste znali kakva lepotica je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

- S obzirom na to da je stanje u svetu i našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u zadnje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na korona virus i odlučio sam da doputujem u Srbiju, pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice u saglasnosti sa čelnicima mog kluba - poručlio je Luka Jović i dodao:

- Kada sam sleteo u Srbiju još jednom sam bio testiran i bio sam negativan na korona virus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih miogao da nabavim potrebne namirnice. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ććemo uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno - završio je Luka Jović svoje izlaganje na Instagram nalogu.

Sofija postavila ultimatum Luki: Ovo mu je rekla pa pripretila raskidom

Sofija Milošević poštuje pravila izolacije i pomaže starijim komšijama

Sofija Milošević boravi u svom stanu u Beogradu i sasvim striktno poštuje mere izolacije. Pored toga, veoma je susretljiva i pomaže starijim osobama koje se nalaze u njenoj neposrednoj blizini – komšiluku.

– Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze – kaže Sofija Milošević i dodaje da se oseća dobro jer se samosvesno ponaša i vodi brigu o higijeni i zdravlju - piše Blic.rs.

Devojka sa kojom Luka Jović ima sina progovorila, ima poruku za njega i Sofiju Milošević