Celebrity News

Demi Mur i Brus Vilis: Ljubav nikada nije prestala! (foto)

Demi Mur i Brus Vilis: Ljubav nikada nije prestala! (foto)

story

Slavna glumica Demi Mur iza sebe je ostavila tri propala braka, prošla je kroz mnoge krize u privatnom životu, pretrpela traume u porodici, a jedina svetla konstanta je oduvek bio i ostao nekadašnji suprug Brus Vilis i otac njene tri ćerke

Prepela holivudska glumica Demi Mur (57), pored uloga na filmu, svetskoj javnosti je poznata po brakovima sa poznatim glumcima Brusom Vilisom i Eštonom Kučerom. Imala je veoma buran i interesantan život i prešla je trnovit put do zvezda. Prošle godine je objavila memoare "Inside Out" koji su šokirali javnost, a detalji koje je iznela u knjizi i dan danas se prepričavaju.

Ipak, ono što joj je do danas ostala njena svetla tačka i velika podrška u životu je bivši muž Brus Vilis kome je javno čestitala rođendan.

- Srećan rođendan! Hvala ti za tri najveća poklona u mom životu! - napisala je na Instagramu postavivši zajedničku fotografiju iz davnih dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Mar 19, 2020 at 10:38am PDT

Inače, pre Brusa, Demi je bila udata za rok muzičara Fredija Mura. Venčali su se 1980, a iako su se razveli posle pet godina, ona je zadržala njegovo prezime.

Prema pisanju magazina "People" Demi Mur i Brus Vilis su se upoznali u leto 1987. godine na projekciji filma "Stakeout" i vrlo brzo počeli da se zabavljaju. Venčali su se posle samo četiri meseca. Tokom braka dobili su tri ćerke - Ramer, Skaut i Talulu. Proveli su zajedno punih 13 godina, a dugo su bili tema tabloida koji su govorili o njihovim bračnim problemima, pre svega zbog njenog gustog radnog rasporeda, što je ona kasnije potvrdila u svojoj knjizi.

Šokantni memoari Demi Mur: Bila je silovana, majka joj se predozirala, a onda je saznala nešto što joj je promenilo život

Zanimljivo je to da je posle razvoda slavni par ostao u fantastičnim odnosima, toliko dobrim da je Vilis bio gost na njenom venčanju sa slavnim glumcem Eštonom Kučerom 2005. godine. Nije prestao da bude njena velika podrška ni kada su tabloidi počeli neprestano da povezuju Kučera sa raznim holivudskim lepoticama, posebno od momenta kada je stekao planetarnu slavu.

Američki mediji su prenosili i verbalne napade Brusa Vilisa koji je tražio od Kučera da poštuje Demi, da je ne vara, preporučivao da posete bračno savetovalište i pokušaju da spasu svoju vezu.

Kratko i jasno: Ešton Kučer se oglasio nakon optužbi Demi Mur da ju je ponižavao u braku

Međutim, Demi i Ešton su se rastali 2011, a dve godine kasnije i zvanično razveli.

Ona je teško podnela razvod braka, pošto je i dalje volela mladog glumca, a najveća podrška, u ovom za nju izuzetno teškom periodu, bio je niko drugi do Brus Vilis.

Njihovu sudbinsku povezanost ništa nije moglo da uzdrma, te su i dalje ostali u dobrim odnosima. O tome svedoči i to što je upravo ona bila specijalna gošća kada je Brus prošle godine priredio slavlje povodom deset godina njegovog braka sa Emom Heming. Takođe, slavna glumica je prisustovala i karipskom venčanju Brusa i Eme 2009. godine, samo je tada bila u pratnji Kučera.

Velika srećna porodica: Brus Vilis se posle deset godina ponovo oženio, a posebna gošća bila je Demi Mur

Posle turbulentnih brakova i razvoda, slavna glumica, izgleda da nije odustala od ljubavi. Prema pisanju stranih medija, Demi je ljubila muzičara Šina Frajdeja, trgovca umetničkim predmetima Vita Šnabela, ugostitelja Harija Mortona, a dovodili su je u vezu i sa pevačem Nikom Džonasom. Ono što im je zajedničko je da su svi pomenuti muškarci mnogo mlađi od nje.

Demi Mur uhvaćena sa srpskom stilistkinjom Mašom Mandžukom (foto)

Ljubavne drame kroz koje prolazi čitav svoj život ne sprečavaju je da održava vitku liniju i izgleda sjajno, te mnogi ne mogu da poveruju da se bliži 60. godini života.

O tome svedoče i fotografije zabeležene na Vanity Fair žurci upriličenoj povodom 92. dodele nagrade Oskar gde je slavna glumica zablistala puštene duge crne kose i uz diskretnu šminku koja je samo ublažila sitne nepravilnosti.