Celebrity News

Viktor Savić: Ljubav je moj najveći pokretač

Viktor Savić: Ljubav je moj najveći pokretač

Poznati glumac Viktor Savić nedavno je dobio veliko priznanje od svog voljenog kluba “Crvena zvezda” i otrio nam u kojoj meri je odrastanje na tribinama formiralo njegovu ličnost, ali i zašto je zbog te ljubavi žrtva predrasuda

Pored zanimanja glumca u kojem je veoma uspešan, pa čak i rep muzičara, što mu je već neko vreme velika strast, Viktora Savića (36) sigurno ste makar jednom videli i u “funkciji” navijača “Crvene zvezde”. Teško je, doduše, odrediti kada se pojavljuje u toj ulozi jer ako njega pitate, navijač je u svakom trenutku.

Ipak, nedavno je upriličena svečanost na kojoj je to njegovo “zanimanje” došlo do punog izražaja. Naime, prilikom proslave 75. rođendana velikog kluba, Savić je nagrađen priznanjem za medijsku ličnost godine, što nije očekivao, ali nije bio ni iznenađen.

– Poznato je koliko dugo volim “Crvenu zvezdu”. Taj klub je deo mene, ali ipak nisam od onih koji više mrze tuđ klub nego što vole svoj. Moje detinjstvo, odrastanje, čitav moj život protkan je uspomenama koje me vežu za “Zvezdu” – rekao je Viktor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_) on Mar 4, 2020 at 9:18am PST

To jeste svima poznato, ali možda niste znali da glumac u ovom klubu zapravo ima i funkciju.

– Član sam “Zvezdine” Skupštine već drugi mandat. Došao sam tu kao “glas tribine”. Naravno da je to veoma odgovorna pozicija, pa se često konsultujemo s navijačima. Tu sam za sve što treba ”Zvezdi”, ako je radna akcija, ako treba da se promoviše, šta god – poručuje Savić i priseća se svega za šta ga je ljubav prema klubu vezala.

– Navijanje me je na neki način formiralo iako nisam sasvim svestan toga. Od osnovne škole idem na utakmice s drugarima, istim onima s kojima se i danas družim. Mnogo emotivnih trenutaka doživeli smo na stadionu, pretežno negativnih kada je reč o rezultatu. Pamtim tugu, očaj i poraze, ali ta osećanja delio sam s prijateljima pa su nas čak i momenti trenuci zbližili. Sada na te trenutke gledamo sa osmehom iz tog razloga. Međutim, u poslednje vreme sve je više povoda i da uživamo i slavimo – kaže nam Viktor i dodaje da mu roditelji nikada nisu branili da ide na sever, te da o toj tribini vladaju predrasude.

Andrija Milošević i Viktor Savić otvorili novo pozorište na Banovom brdu! 

– Verujte da se nebezbednije osećam na svakoj drugoj tribini, naročito na zapadu. Na severu je uvek gomila dece, žena i uopšte nije kako pričaju. U medijima uvek završi samo ono negativno, dok gomilu lepih i pozitivnih stvari nikada ne prenesu. Ali takvi su mediji, to isto mogu da kažem i kada je reč o mojoj karijeri, životu i svemu ostalom – rezignirao nam kaže Viktor, ali dodaje da ga te stvari više ne pogađaju.

Viktor Savić se kaje: Sa četdeset godina sam mogao da budem deda, a još nisam ni otac!

– Mediji se bave senzacijama i po prirodi ih zanima negativna strana svega. Ali oguglao sam na sve što pišu o meni i na to što prate sve što uradim. Priznajem, remetilo me je kada sam bio mlađi zato što nisam mogao da razumem to. Kada čovek nešto ne razume, normalno je da ga opterećuje, ali kasnije sam se pomirio s tim i više ne dajem ni pet para za nešto što pišu – iskren je glumac.

Emotivan Viktor Savić: Kad god sam doživljavao teške trenutke…

Kada je u pitanju gluma, njegova primarna okupacija, Savić je zadovoljan što ima dosta posla, naročito u pozorištu.

– Danas je takva situacija da sve kolege imaju posla. Nekada su te uloge bolje, nekad besmislenije, ali bitno je da se uvek nešto radi. Kvalitet i nekvalitet prirodno se odvoje jedan od drugog, bez obzira na gledanost. Vreme će pokazati šta je valjalo. Naravno da i ja nekad učestvujem u nekvalitetnim ostvarenjima, ali to se svima dešava – priznaje glumac i za kraj poručuje da pored svih navedenih obaveza uvek ima vremena za ljubav.

– Bez ljubavi ne postoji ništa, ljubav je moj glavni pokretač za sve. Od ljubavi prema klubu, prema pozorištu, prema poslu, prema životu – zaključuje glumac. Na pitanje gde je tu ljubav prema devojci kratko poručuje – “Prema svima”.