Celebrity News

Jelena Karleuša ljuta: Duško me nije tukao, to je čista laž!

Jelena Karleuša ljuta: Duško me nije tukao, to je čista laž!

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu povodom pisanja pojedinih domaćih medija da je navodno nadležnim organima prijavila supruga Duška Tošića za porodično nasilje...

Najpoznatija balkanska diva, Jelena Karleuša morala je da se oglasi  i demantuje vest koju je u proteklim satima prenelo mnogo domaćih medija. Budući da Jelena Karleuša važi za ženu koja nema dlake na jeziku i ovoga puta britkim rečima stala je na put ponovnom udaru na njen privatni život.

Povodom ove situacije Jelena Karleuša napisala je:

 - Laž!

Jelena Karleuša nosi kombinaciju koju će Srpkinje obožavati ovog proleća (foto)

Jelena Karleuša otkrila da policija obilazi njenu kuću pa poslala oštru poruku!

Nakon kratkog i jasnog demanta da je Duško digao ruku na nju, Jelena Karleuša takođe je na svom profilu brojnoj publici otkrila da policija posećuje njen porodični dom kako bi proverila da li njen suprug krši karantin.

- Policija obilazi našu kuću non-stop kako bi proverila da li Duško krši karantin. Nema potrebe da se šire ovakve laži o nasilju. Na žalost mnogih, mene niko nikada nije pretukao - rekla je Jelena Karleuša na svom Instagram profilu prenosi Telegraf.rs.

Ovom izjavom Jelena Karleuša ponovo je, po ko zna koji put, objasnila svima da je u njenom braku sve u savršenom redu. Navodnim pričama o razvodu pre nekoliko nedelja i Duško je svojim gestom stao na kraj a kako je to učinio, pročitajte u nastavku...

Jelena Karleuša godinu dana bez majke: Rane na duši jednako bole kao i prvog dana!

Duško imao je jednu želju zbog koje se Jelena Karleuša emotivno slomila!

Pre nekoliko nedelja javnost je oduševio je gest Jeleninog supruga Duška Tošića na koji prvenstveno ni njegova lepša polovina nije ostala ravnodušna. Naime, Duško Tošić koji je Jeleni u najtežim momentima bio najveća podrška, rešio je prema pisanju magazina “Star” da neposredno pred odlazak u Dubai svojoj supruzi objasni da je sve kockice složio u glavi i da je shvatio da je ona jedina žena sa kojom želi da bude.

Jelena Karleuša u kreaciji koja je podsetila na najpoznatiju “golu” haljinu Dženifer Lopez! (foto)

– Sve što smo prošli zajedno i kako si se ponela u trenucima kada ti je bilo najteže nateralo je i mene da promenim stavove. Ne želim da se razvedemo, izvini ako su te. moje reči ili postupci povredili. Nisam ni sam znao kako da reagujem na sve što se pisalo, niti kome da verujem. Sada mi je jasno da su ljudi samo želeli da vide našu krv i da su radili protiv nas. I ti si meni mnogo praštala tokom godina i bila si uz mene kada mi ništa nije išlo. Shvatio sam da želim da budem sa tobom i našim ćekama zauvek, da budemo porodica i kada nam je teško, i kada je lepo. Sve što imam od nekretnina prepisaću na naše ćerke da bi verovala da sam ozbiljan. Možemo i da živimo odvojeno kada sam u Beogradu, ako ti treba vremena da razmisliš jer želim da budeš sigurna u svoju odluku – rekao je Duško Jeleni, koja je ostala zatečena njegovim emocijama, otkriva izvor za magazin “Star”.

Takođe, navodi se i da je Duško Tošić predložio Jeleni da 28. juna kada će biti 12 godina od njihovog venčanja, obnove svoje zavete na nekoj egzotičnoj destinaciji i to pred ćerkama Atinom i Nikom.

Tri ubitačna stajlinga za manje od mesec dana: Jelena Karleuša opet dominira (foto)