Celebrity News

Otac Luke Jovića o potezu koji je uznemirio Srbiju: Ako treba da ide u zatvor, neka ide, ali samo ako je kriv!

Otac Luke Jovića o potezu koji je uznemirio Srbiju: Ako treba da ide u zatvor, neka ide, ali samo ako je kriv!

Zbog predivnih vesti da Luka Jović i Sofija Milošević očekuju svoje prvo dete, kao i o vestim da je najplaćeniji fudbaler Reala prekršio stroge mere karantina došavši u Srbiju iz Španije, oglasio se Milan Jović, otac Luke Jovića. 

Luka Jović, ovih dana bio je glavna tema novinskih naslova budući da je, kako su pisali domaći mediji uznemirio čitavu Srbiju kada je stigao iz Španije u kojoj virus korona i dalje besni neverovatnim intenzitetom. Priče su odmah pokrenute da je Luka prekrišio mere izolacije kako bi stigao na Sofijin rođendan. Da se slavilo i veselilo za njen divan dan, Sofija je demantovala ove glasine, objasnivši da izuzetno poštuje mere izolacije i da čak pomaže i starijim komšijama.

Nakon toga, Luka Jović uputo je zvanično izvinjenje svima koje je ugrozio objavivši na svom Instagram profilu ovo saopštenje.

Nakon toga, Sofija je otkrila da je u blagoslovenom stanju, te da će Luki podariti bebu, i sada nam je jasno da je to bio razlog zbog koga je mladi fudbaler rešio da prekine izolaciju u Madridu.

– Voleli bismo da sa vama podelimo srećne vesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu – napisala je manekenka na Instagramu, a čestike ne prestaju da stižu. Svju sreću nije krio ni Lukin otac, Milan Jović.

U Španiji korona ujeda kao pobesneli pas: Luka zbog Sofije došao u Srbiju i prekršio mere izolacije!

- Naravno da sam srećan, ko ne bi bio - rekao je Milan Jović za " Puls", a zatim objasnio šta rade Luka i Sofija trenutno.

- Sofija nije izlazila da proslavlja rođendan zato što je u drugom stanju. Luka nije šetao i proslavljao u gradu, već je bio sa svojom devojkom kod kuće. Oni su u njegovom stanu i mi se redovono čujemo. Za sada je sve dobro.

Porodica Jović imala je priliku da upozna snajku i vidi kakva je, a Milan poručuje:

- Dopadalo se nama ili ne, mi smo tu da podržimo Luku. On je punoletan, prošao je dosta toga u životu i siguran sam da može da razmišlja svojom glavom. I da nam se ne sviđa, ne bih rekao sinu i došao u sukob sa njim. Vreme će pokazati da li je Sofija dobra ili ne. Dok je bila sa nama, bila je mirna osoba kao sve ostale. Ne delim osobe na visokoj i niskoj nozi ili po nekim drugim podelama. Sofija je dolazila kod nas kući, bila je kod nas u selu. Čujemo se svakodnevno, podrška smo svom detetu. Ako se Luki dopada takav život pod svetlima reflektora, zašto se ne bi svidelo nama? Podržaćemo ga, nemamo prostora da se bunimo - iskreno je bio Lukin tata.

Luka Jović dostigao je juče vrhunski uspeh, ali da li ste znali kakva lepotica je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

Luka Jović trenutno je u žiži javnosti jer je prekršio pravila samoizolacije a evo šta njegov otac kaže na to

Lukin tata sagledao je iz svoj eperspektive Lukin potez zbgo kog su ljudi u Srbiji bili šokirani.

- Dva testa je prošao i bio je negativan na oba. Bez obzira što je bio negativan došlo je do nesuglasice i nije najbolje razumeo da ne može da napusti zemlju. Smatrao je da je negativan i da može da izađe. Nije mislio da zbog miliona može tako da se ponaša i da šeta gradom ili slično. Nije kabadahija. Ispalo je da je jedan veliki kriminalac. Ako treba da ide u zatvor, neka ide u zatvor. U potpunosti se slažem sa predsednikom i premijerom, ali samo ako je kriv. Podrška sam ako je pogrešio, ali on je došao u Beograd i sedeo u stanu. Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španije i nastale su pre nekoliko meseci. Ni trudna Sofija ne može da izlazi iz stana - kaže Milan i dodaje:

- Luka je došao u Srbiju da bi bio sa porodicom. Znali smo pre njegovog dolaska da će doći i nije zbog Sofije dolazio. Hteo je da sa svojim narodom u Srbiji provede ovo vreme. Bio je spreman da pomogne državi, finansijski i na bilo koji drugi način. Luka će da pomogne srpskom narodu i znam šta je bio dogovor pre njegovog dolaska. Kao porodica smo uz Luku i uz njegov izbor, šta god da odluči. Treba da ga kritikuju na jedan civilizovan način. Ne boli me, znam istinu. Neke stvari su preterane, bilo je nesporazuma i što se tiče Luke, nije razumeo baš najbolje - zaključio je u razgovoru za " Puls" Milan Jović.

Devojka sa kojom Luka Jović ima sina progovorila, ima poruku za njega i Sofiju Milošević