Celebrity News

U jakom zemljotresu Nikolina Pišek ostala bez krova nad glavom! (foto)

U jakom zemljotresu Nikolina Pišek ostala bez krova nad glavom! (foto)

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović nažalost, jedna je od mnogobrojinih građana Hrvatske koja je zbog ove prirodne nepogode ostala bez krova nad glavom.

Dva snažna zemljotresa potresla su jutros Zagreb i severozapad Hrvatske. Jedan je bio jačine 5.3, a drugi pet stepeni Rihtera. Oštećeno je više zgrada, katedarala u centru grada i teže povređeno jedno dete.

Kako "Blic" saznaje, voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović, kao i njihova ćerka Una Sofija preživeli su jutros dva jaka zemljotresa a u trenutku potresa čitava porodica je spavala u predratnoj vili.

Nikolina Pišek juče je na dodeli MAC nagrada 2020 ponovo pokazala svoj neukrotivi seksepil i to bez trunke vulgarnosti 

– Njihova kuća je oštećena, a u trenutku zemljotresa čitava porodica je spavala u vili – rekao je izvor za “Pink” i dodao:

– Oni žive u Gornjem Gradu kod Skupštine. Čim su čuli da se nešto dešava i da sve pada oko njih odmah su izleteli na ulicu. Kada su izašli imali su šta i da vide, da je skoro sve oko njih razrušeno i da su ljudi u pidžamama izašli na ulice. U tom momentu videli su kako se jedan deo kuće srušio, ali srećom niko od članova porodice nije povređen.

Nikolina Pišek oglasila se na Instagramu i svima poručila da je dobro 

Zbog ove stravične vesti da je Nikolininu kuću pogodio ovaj strašan zemljotres, brojni prijatelji i kolege veoma su se zabrinuli za voditeljku i njenu porodicu. Kako bi smirila strasti budući da su suvi već veoma potreseni onim što je zahvatilo celu planetu, Nikolina se konačno oglasila i putem Instagrama i svima poručila:

– Za sve koji me pitaju, a ne stižem se javiti… Dobro smo. A šteta će se nadoknaditi – napisala je Nikolina Pišek. 

Nikolina Pišek i njen suprug uradili identične tetovaže na Ibici, njihovo značenje će oduševiti sve (foto)