Celebrity News

Zbog korone ne izlazi iz kuće: Milica Todorović otkrila kako se bori protiv ove pošasti

Zbog korone ne izlazi iz kuće: Milica Todorović otkrila kako se bori protiv ove pošasti

Milica Todorović koja je pre nekoliko dana obavestila svoju publiku da se nalazi u svom rodnom Kruševcu, sada je rekla kako provodi dane u izolacija. 

Poznata pevačica Milica Todorović koja je otkazala sve svoje nastupe zbog situacije sa korona virosom protekle dane provodi sa svojom porodicom u Kruševcu.

Pre nekoliko dana na svoj Instagram nalog objavila je prelepu sliku iz dvorišta i pokazala svoj mali raj i dom u kom je odrasla. Danas, u jutarnjem programu na Televizija Prva.rs otkrila je kako provodi dane i šta radi kako bi sebi olakšala izolaciju.

Nakon svega morali su da se rastanu: Petar Strugar prodao istinsku kariku ljubavi!

Kako je i sama istakla ne izlazi iz kuće a otkrila je i šta radi kako bi joj dani brže prošli:

- Dok su svi u izolaciji ja vežbam i mršavim. Igramo igrice, čitamo knjige. Ja bih pevala mom komšiluku, ali malo mi je komšiluk čudan niko ne bi izašao da me sluša. Moramo svi da se borimo sa ovom katastrofom koja nas je zadesila, poslala bih podršku i prijateljima u Zagrebu. Njima je potrebna. Za sada mi prija što ne radim, što sam sa svojima. Odmaram mozak, nema muzike, nema naroda, ali mislim da će mi uskoro sve to nedostajati.

Milica Todorović se preselila u elitni kraj, prvi komšija joj je pevač sa kojim je jako bliska

Milica Todorović i Petra Strugar – Sudbinski susret umetničkih duša

Njihova ljubav doživela je sudbinski susret sa mnogo entuzijazma, strasti i čežnje. Milica je veoma zaljubljena u petra Strugara a o njihovom susretu pričala je na komičan način.

– Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu “Ljubav manje” i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne. Tako da eto, došao na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj (smeh). To je miraz. Sve sam ja uredno platila – mrekla je Milica i dodala:

– Ništa, ja mu posle napisala poruku “E lep ti konj” i on kao “Hahaha, hvala”, bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivno su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Jednom sam sela samo na konja – rekla je Milica Todorović voditelju Ognjenu Amidžiću.

Petar Strugar: Trudim se da budem normalan roditelj!