Celebrity News

Veljko i Bogdana se sele na Kipar?

Veljko i Bogdana se sele na Kipar?

Veljko i Bogdana Ražnatović očekuju prunovu pošetkom juna a bi ostali zdravi, pribrani i sačuvali zdravlje, poznati par seli se na Kipar. 

Poznati par Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana odlučili su, kako navodi blizak izvor da se presele na Kipar jer je tamo pogodnika klima za dete i njihov miran život.

– Bogdana i Veljko su odlučili da se presele na Kipar nakon što se ona porodi. Zapravo to je bila njegova ideja, a ona se složila. Tamo imaju veliku kuću i ništa im neće faliti, živeće na relaciji Kipar – Beograd. Veljko smatra da je tamo mnogo pogoodnija klima za dete, ne želi nikakva uznemiravanja, ovde gde god krene s detetom neko će da ga slika, gleda, prati. Jednostavno smatra da Bogdana i dete treba da uživaju u potpunoj slobodi. Naravno imaće pomoć, povešće sa sobom ženu koja će biti zadužena za kuću i jednu koja će Bogdani pomagati oko deteta. Mada ona je žena zmaj, njoj pomoć ni ne treba, ona je prava domaćica - započeo je izvor blizak porodici.

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kakva je njena snajka trudnica, pa raznežila sve

O njenom stanju brinu se najbolji straučnjaci a kako se ističe Bogdana će se poroditi u Beogradu i te nakon mesec dana otputovati za Kipar. 

- Odlučili su da se porodi u Beogradu, ovde i vodi čitavu trudnoću kod najboljih doktora razume se. Biće u Beogradu dok beba ne napuni mesec dana, a onda odlaze. Sada treba da renoviraju kuću tamo i spreme sobu za bebu, ovde su to već učinili. Kad dođu u Beograd imaće sve za Željka, isto kao i na Kipru. Tamo imaju veliko dvorište, bazen, ma uživaće, pogotovu što dolazi leto. Veljko je odlučio da u prvih par zapostavi svoje poslovne obaveze i maksimano se posveti porodici, ne želi da propusti nijedan bitan trenutak u Željkovom odrastanju.Ceca je pokušala sina da odgovori od ove ideje, ona je želela da joj unuk i snajka budu blizu, razumljivo je po prvi put postaje baba i mnogo se raduje tome, ali razume zašto Veljko želi da napravi takav korak, ona je uvek tu da ga podrži – kaže za Svet izvor blizak porodici i
dodaje:

– Jednostavno Veljko smatra da treba da se osamostali i želi da živi sam sa ženom i detetom. Smatra da je na Kipru idealna klima, a najviše mu se sviđa što ih niko ne prepoznaje i što će imati svoju privatnost i slobodu. Bogdana je jako srećna zbog toga, jer će konačno moći da žive kao i sve druge porodice. Naravno vrata Cecine vile su im uvek otvorena, to će biti njihov drugi dom – za Svet zaključuje izvor blizak porodici!

Ceca Ražnatović progovorila o ljubavnom životu, a onda je usledilo pitanje koje nije očekivala! Ovo su svi čekali da čuju! (video)

Ceca Ražnatović potvrdila Veljko i Bogdana da ne spremaju sobu za malog Željka

Svetalana Ceca Ražnatović koja će se uskoro poprvi put ostvariti u ulozi bake, ne može da dočeka dan kada će malo Željka uzeti u naručje. Budući da je pevačica dama koja izuzetno pridaje veliki značaj srpskoj stradici i običajima, zagovornik je ovih trendova ali od starih vrednosti ne odstupa...

– Ceca izuzetno vodi računa o tradiciji, religiji i poštuje naše običaje. Veliki je vernik i nikada nije trčala pred rudu. Novi trendovi joj se sviđaju i često ih prati, ali više ceni vrednosti po kojima je ona odgajala decu. Jedno od njih je i da se soba, ali i oprema za decu, nabavljaju tek kada se dete rodi – otkrio je izvor blizak porodici za “Stars”.

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kakva je njena snajka trudnica, pa raznežila sve

Takođe, Veljko i Bogdana ne žele da opremaju sobu za bebu, budući da će, kako je već naglašeno Željko spavati sa njima u sobi. Svoju, zasebnu sobicu prvenac dobiće kada bude dovoljno stasao za samostalno spavanje u prostoriji, ističu mladi budući roditelji.