Celebrity News

Nova ljubavna priča Anastasije Ražnatović (video)

Nova ljubavna priča Anastasije Ražnatović (video)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, u ovim teškim danima izolacije, obradovala je svoje fanove novom pesmom i spotom koje je nedavno uradila

Godinu dana je prošlo od pesme "Rane" i više od 67 miliona pregleda, a mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović publiku je obradovala novom pesmom. Kako je već najavljeno pesma "Volim te" je ugledala svetlost dana.

Više od šest meseci Anastasija je radila na svom prvom albumu, a ovo je druga pesma koju je do sada objavila. Za potrebe spota Anastasija je odabrala atraktivnog manekena Simona Cipollonija koji kroz ljubavnu priču koju nosi ova pesma zajedno sa pevačicom prikazuje zanimljivu ljubavnu dramu.

- Ova pesma je jedna od onih pesama u kojoj svaka žena koja je bila nesrećna u ljubavi može da se pronađe. Žene koje jako vole, ali su u isto vreme vrlo dostojanstvene i ne prezaju da prekinu bilo šta što ih čini tužnim. Mislim da je melodija hitična i da je Darko uradio super posao. Radujem se što je tek početak albuma a reakcije su već predivne - kaže Anastasija i dodaje da je ceo projekat iznela sama.

Anastasija Ražnatović objavila pesmu “Heroina” zbog koje je preživela dramu! (video)

- Bilo je potrebno određeno vreme da bi sve ispalo onako kako sam zamislila. Mnoge stvari nisu išle u moju korist, nekoliko puta sam pomerala snimanja spota, nakon čega su se konstantno stvarali problemi oko brojnih stvari na koje nisam mogla da utičem. Sreća me je poslužila, te sam uspela da sve završim  - objašnjava Anastasija.

Iza muzčkog spota stoji mladi reditelj Ljubba koji je do sada radio na velikom broju uspešnih projekata koji su oduševili mnoge.

Za pesmu "Savršen par" Anastasija je sama pisala tekst, a tako je bilo i ovog puta. Zajedno sa njom na tome su radili Milan Radulović Laća i Benjamin Krnetić.

Za samo dva sata, snimak je videlo više od 90.000 ljudi, a pozitivni komentari pristižu iz celog regiona.

Pogledajte spot za pesmu "Volim te":

Anastasija Ražnatović: Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od anonimnog sveta

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je pričala za domaće medije o svojoj poznatoj porodici, ali i otkrila da li se promenila od kako je i sama ušla u svet šou biznisa.

– Mislim da se nije specijalno promenilo, jedno što mogu da kažem da se promenilo jeste to što sam dobila na samopouzdanju, s obzirom na to da su pesme fenomenalno prošle. Dobila sam, nekako, malo drugačiju publiku i jedino sam se promenila u tom profesionalnom smislu. Privatno, kao osoba, ostala sam potpuno ista. Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od normalnog sveta. U smislu devojaka koje su anonimne. Isto plačem, isto se radujem i veselim. Volim sve one stvari koje sam volela pre nego što sam izdavala pesme – rekla je Anastasija, koja trenutno iza sebe ima dva singla, za “Telegraf”.

Svetski mediji bruje o onome što se desilo u Parizu: Anastasija Ražnatović završila u čuvenom Daily mail-u!

Ćerka Svetlana Cece Ražnatović kaže da voli da peva i sluša mamine pesme, pogotovo one starije, pa ako bi morala da bira da prepeva neku od njih to bi bila “Oprosti mi suze”.

Anastasija Ražnatović iskreno o bratu

Anastasija se za pomenuti list dotakla priče i o njenom bratu Veljku i supruge Bogdane koja će mu roditi sina.

– Mislim da je Veljko dosta sazreo i da je svestan da zajedno sa bebom dolazi velika odgovornost. Život će mu se okrenuti naglavačke, kao i Bogdani. Svesni su oboje toga, ali Veljko je odavno od kada je ušao u vezu sa Bogdanom potpuno promenio način života. Posvećen je porodici i svom sportu. Ništa mu ne fali i veoma će se dobro snaći u ulozi oca – bila je iskrena mlada pevačica za “Telegraf”.

Anastasija Ražnatović otkriva kako je Bogdana šikanirala njenog brata pri upoznavanju

Podsećamo, Anastasija nije je nedavno za domaće medije otkrila kakav dogovor ima sa bratom Veljkom koji sa suprugom čeka muško dete koje će uskoro uveseliti porodicu.

– Veljko i ja smo još kao deca imali dogovor da ko god prvi bude dobio muško dete, da se ono zove Željko. On je prvi, tako da će njemu pripasti. Znala sam da Veljko iščekuje da bude dečak, a ja sam ga sve vreme zezala kako će sigurno biti devojčica i da imam taj osećaj. On je kao pričao sve samo da je živo i zdravo, a u stvari je hteo da me zadavi. Meni je stvarno najvažnije što je sa bebom sve kako treba – rekla je tada Anastasija za “Blic”.