Celebrity News

Ana Sević se udaje? Vreme je za drugi brak?

Ana Sević se udaje? Vreme je za drugi brak?

Prelepa pevačica Ana Sević nedavno se pomirila sa svojim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem, sa kojim će, kao pišu domaći mediji, uskoro pred oltar...

Jedna od najzgodnijih pevačica na estradi, Ana Sević pažnju javnosti neprestano privlači dešavanjima na emotivnom planu. Ona je posle razvoda od folk pevača Darka Lazića uplovila u vezu sa Danijelom Nedeljkovićem, a kako domaći mediji prenose, ovaj par će uskoro stati na ludi kamen.

Nedavno smo imali priliku da u emisiji "Paparaco lov" vidimo šta je poznati par radio tokom nekoliko dana koliko ih je ekipa pomenute emisije pratila. Naime, Ana i Danijel su u nekoliko navrata uhvaćeni kao idu zajedno u radnje koje prodaju opremu za kuću, te se ubrzo nametnuo zaključak da njih dvoje otpočinju zajednički život i da žele da urede svoj dom. Takođe, postavilo se i pitanje da li bi par živeo u Danijelovom stanu ili onom koji je Ani ostao posle razvoda od Darka Lazića.

Ana Sević: Volela bih da stanem na ludi kamen i da rodim još jedno dete!

Kako to obično biva, gde ima dima, ima i vatre... Izgleda da su navedene pretpostavke bile tačne, te da su Ana i Danijel počeli da žive zajedno, ali to nije sve...

Naime, izvor blizak pevačici danas je otkrio detalje njihove veze i istakao da je konačno došlo vreme da njih dvoje svoju vezu krunišu brakom.

- Ana i Danijel se zabavljaju već dve godine i shvatili su da je vreme da njihovu vezu podignu na viši nivo. Njima je plan da prvo započnu zajednički život, na čemu su već počeli da rade. Njih dvoje su proteklih dana opremali Danijelov stan, ali su morali da te poslove privremeno zaustave. Kada ga budu opremili u potpunosti, Ana i Lorena će se iz stana u Skojevskom naselju preseliti u Danijelov. Ana još uvek razmišlja da li će taj stan da proda ili da izda kada se isele ona i ćerka - rekao je izvor, a prenosi "Pink.rs".

Bivšem izabraniku posvetila srceparajuću poruku: Ana Sević raskinula veridbu sa Danijelom?

- Ana i Danijel će se venčati i organizovati svadbeno veselje u Beogradu. Njihova želja je da svadba bude velika i da tog dana budu sa njima svi njihovi prijatelji, saradnici i rodbina. Ana i Danijel već traže odgovarajući prostor za svadbu, prave polako spisak zvanica, a Ana gleda po katalozima venčanice. Lorena se posebno raduje da vidi mamu u venčanici. S obzirom na to da je Ana veliki perfekcionista, ne sumnjam da će svadba biti glamurozna, osmišljena do detalja i da će sve izgledati čarobno i nezaboravno - dodaje izvor.

Ove navode, Ana nije potvrdila, ali ih nije ni dematovala, pošto već neko vreme izbegava komentare koji imaju veze sa njenim privatnim životom.

- Ne bih ništa da komentarišem. Svakako su sada svi naši planovi odloženi zbog vanredne situacije u kojoj se svi snalazimo. Hvala na razumevanju - rekla je pevačica.

Ali, gde ima dima...

Nadamo se lepoj budućnosti ovog srećnog para, kao i da ćemo uskoro, kada prođe opasnost od koronavirusa, pisati o njihovom venčanju.

Ana Sević o svom burnom životu: Objaviću nekad biografiju, to će biti najprodavanija knjiga ikada

Ana Sević i Danijel Nedeljković: Najslađe pomirenje

Inače, Ana Sević i Danijel Nedeljković su počeli da se zabavljaju početkom 2018. godine. Stabilna i harmonična veza je trajala sve do oktobra prošle godine kada su se rastali. Mediji su spekulisali da je razlog Aninog odlaska to što, navodno, njen izabranik  nije hteo da je zaprosi, a pojedini tabloidi su tvrdili da joj je on bio neveran.

- Definitivno sam rekla da neću više da komentarišem stvari u vezi sa mojim ljubavnim životom. Danas čovek ne može da ima ni najmanju razmiricu a da to ne poprimi skandalozne razmere ili da se ne preuveličavaju stvari. Taj raskid neću da komentarišem, a sada je sve u redu - izjavila je Ana za “Blic” početkom ove godine.

Ipak, oni su se ubrzo pomirili, a ljubav je izgleda sada mnogo jača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Mar 1, 2020 at 11:13am PST

Lepe vesti smo saznali kada je pevačica na svoj Instagram profil postavila fotografiju sa slavlja koje joj je Danijel priredio u tajnosti. Naime, tokom jednog zajedničkog večernjeg izlaska, za njihov sto je stigla slavljenička torta, a Ani nije smetalo što je ovaj poklon kasnio pet meseci.

Veliku radost je podelila na Instagramu postavivši fotografiju ružičaste rođendanske torte u obliku srca je pisalo – Za mene je svaki dan tvoj rođendan.