Celebrity News

Preminuo bivši partner Dženifer Lopez

Preminuo bivši partner Dženifer Lopez

Dejvid Kruz, velika ljubav Dženifer Lopez sa kojim je bila u srećnoj vezi više od deset godina, preminuo je u 51. godini

Jedna od najprominentnijih latinoameričkih pevačica, 50-godišnja Dženifer Lopez, kao i većina ljudi u gotovo celom svetu, živi u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, a sada je doživela još jedan udarac. Naime, kako javljaju svetski mediji, preminuo njen dugogodišnji partner Dejvid Kruz, u svojoj 51. godini.

Dejvid Kruz je bio velika srednjoškolska ljubav Dženifer Lopez i zabavljali su se gotovo celu deceniju.

Iako se o njegovoj smrti ne zna mnogo, brojni mediji nagađaju da je Kruz preminuo zbog problema sa srcem.

Inače, Dženifer i Dejvid su počeli da se viđaju davne 1984. kada je ona mala 15, a on 16 godina. Njihova romansa je potrajala punih deset godina pre nego što su se rastali 1995. godine, kada je ona počela da osvaja muzičku scenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diario Día a Día (@diaadiapa) on Mar 23, 2020 at 9:31am PDT

Sjajna karijera u šoubiznisu praćena lošim ljubavnim životom

Lopezova u brojnim intervjuima nije krila da je za njen loš ljubavni život kriv status dive koji ima, ali i činjenica da joj mediji ne daju ni malo mira. Ona je imala buran ljubavni život koji prate tri propala braka. Žuta štampa je Dženifer povezivala sa mnogim muškarcima sa javne scene, sa nekima je zaista bila, za neke se samo nagađalo.

Najskandalozniju vezu je imala sa muzičarem P. Didijem sa kojim se zabavljala 1999. godine, a bili su zajedno sve dok oboje nisu bili uhapšeni u klubu jer su bili umešani u pucnjavu koja se tu dogodila, ali je ona imala sreće jer nije bila krivično gonjena. Ubrzo je usledio raskid ove veze.

Ben Aflek je bio njena velika ljubav. Bili su čak i vereni, a poznati glumac se pojavio u njenom spotu „Jenny from the Block“, a ona je zahvaljujući njemu dobila angažman u filmu „Devojka iz Džersija“. Ipak, veridbu su raskinuli 2004.

Dženifer Lopez jedva čeka da dobije bebu!

Godine 1997. se udala za Ojani Nou, ali taj brak je trajao samo godinu dana.

U ulozi supruge oprobala se ponovo 2001. i posle samo par meseci zabavljanja udala se za igrača iz svoje trupe Krisa Džuda sa kojim je ostala dve godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 14, 2020 at 11:19am PDT

Treći put je na ’ludi kamen’ stala 2004. sa Markom Entonijem sa kojim je dobila dvoje dece. Nažalost, par se razišao posle sedam godina braka. Kao jedan od razloga, Lopezova je navela njegovu veliku ljubomoru, želju da je kontroliše, kao i to da on nije mogao da shvati koliko je njoj važna profesionalna karijera.

Posle razvoda utehu je pronašla u zagrljaju Kaspera Smarta, ali ovo je bila samo još jedna turbulentna veza.

Dženifer Lopez otkrila svoju neostvarenu želju

Svoju sreću u ljubavi, slavna pevačica sada je pronašla pored Aleksa Rodrigeza, nekadašnjeg bejzbol igrača, koji je obožava.

Po mišljenju mnogih, Dženifer ima sjajnu karijeru, prelepu decu i sjajnog verenika. Sve u svemu ona vodi jedan život iz snova.

– Imam dvoje neverovatne dece i sjajnog dečka. Ne razumem baš sve i nije sve savršeno. Ali sam ponosna zbog svega što imam, i dalje sam optimistična i puna nade. Kada sam dobila decu, shvatila sam da moram da budem sve bolja i bolja. Ne samo za njih nego i zbog sebe. Postoji nešto u tome što ste odgovorni za drugo ljudsko biće koje vas tera da idete napred – rekla je ona nedavno.

Aleks ponovo zaprosio Dženifer Lopez! Nije birao vreme ni mesto, uradio je to ovako (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 5, 2020 at 11:27pm PST

Ipak, uprkos bajkovitom životu i Dženifer Lopez ima veliku neostvarenu želju o kojoj često mašta i sanja…

– Volela bih  da iskusim život još negde osim u SAD-u, recimo u nekom malenom mestu u Italiji. Ili možda na drugom kraju sveta, na Baliju. Volela bih da pronađem mir i  negde izgradim mnogo jednostavniji i prirodniji život. Zamišljam kako ujutro biciklom odlazim po sveži hleb i dolazim kući da ga jedem sa marmeladom. U budućnosti  se vidim kako mnogo slikam, ili samo uživam u ljuljaški i gledam u neko drvo masline i upijam mirise. Često imam takve maštarije – ispričala je nedavno detalje Dženifer za magazin “Vanity Fair”.