Celebrity News

Fudbaler Luka Jović zbog ljubavi dospeo i u američke medije (foto)

Fudbaler Luka Jović zbog ljubavi dospeo i u američke medije (foto)

Poznati srpski fudbaler Luka Jović već nekoliko dana je tema brojnih medija zbog nedavnog dolaska iz Španije, a o njemu piše i poznati američki tabloid "TMZ"

"Ljubav ne poznaje granice" - tvrdnja je koju mnogi često koriste u komunikaciji, ali, nisu baš svi spremni da u stvarnom životu savladaju neke prepreke.

Jedan od retkih, čija ljubav zaista nije poznavala granice, je srpski fudbaler Luka Jović.

Naime, velika medijska prašina podigla se oko njegovog navodnog napuštanja izolacije nakon što je doputovao u Beograd, a ova priča je došla i do američkih medija, tačnije do "TMZ"-a koji ovih dana piše o njemu.

Inače, poznati fudbaler je rekao da je odlučio da doputuje kako bi, prema njegovim rečima, "dao podršku svom narodu" i bio uz porodicu. On je preko svog Instagram storija, takođe napisao da je u Srbiju došao uz dozvolu kluba “Real Madrid”, te da ovde nije dobio uputstva o neophodnoj samoizolaciji zbog koronavirusa.

U međuvremenu, njegova izabranica, manekenka Sofija Milošević, otkrila je najsrećniju moguću vest za lepi par, tj. da čeka bebu sa Jovićem.

– Voleli bismo da sa vama podelimo srećne vesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu – napisala je manekenka pre nekoliko dana na Instagramu, a čestike i dalje pristižu srećnom paru.

Luka Jović uputio zvanično izvinjenje Srbiji! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 20, 2020 at 9:11am PDT

Priča o ljubavi i izolaciji stigla je i do američkih medija, pa tako “TMZ” piše da “fudbaleru preti zatvorska kazna zbog nepoštovanja kućne izolacije”.

- Luka Jović, napadač Real Madrida, izašao je iz karantina prošle nedelje kako bi video svoju devojku manekenku, i sada zvaničnici zemlje kažu da mu preti zatvorska kazna zbog ovog nesmotrenog poteza. Joviću i njegovim saigračima je rečeno da ostanu u izolaciji u Španiji dve nedelje, nakon pozitivnog nalaza jednog košarkaša Real Madrida. Ali, Jović je napustio karantin kako bi odleteo nazad u Srbiju i proveo vreme s trudnom devojkom Sofijom Milošević. Zvaničnici su ‘poludeli’ jer se nije pravilno izolovao - piše “TMZ.”

Otac Luke Jovića o potezu koji je uznemirio Srbiju: Ako treba da ide u zatvor, neka ide, ali samo ako je kriv!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 14, 2020 at 7:34am PST

Inače, ovo nije jedina nije jedina vest koja je u poslednja 24 časa stigla o Joviću.

Naime, kako portal "Mondo" piše, fudbalski klub "Real Madrid navodno planira da zameni Jovića drugim igračem. Dodaje se kako se zamene Luka Jović i Mariano Dijaz se nisu proslavili. Zato se traže zamene za njih dvojicu, pa i Benzema koji je u godinama. Luka Jović navodno ide na pozajmicu u drugi klub.