Celebrity News

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez odložili venčanje zbog korona virusa!

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez odložili venčanje zbog korona virusa!

Zbog pandemije korona virusa koja je zahvatila čitavu planetu, širom zemlje otkazane su predstave, koncerti i mnogobrojni projekti. Pored toga, otkazane su svadbe i venčanja a među "običnim" svetom koji je bio primoran da otkaže planove za svadbenu ceremoniju, našli su se i poznati. O kojim slavnim parovima je reč, ispratite u nastavku... 

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen budući suprug Aleks Rodrigez, kako prenose inostrani mediji odložili su planirano venčanje zbog korona virusa. Poznata pevačica i glumica Džej Lo je u emisiji poznate voditeljke Elen Dedženeris progovorila o otkazivanju venčanja a koji je datum bio u pitanju, nije otkrila.

- Virus je uticao i na moje venčanje. Zaista što se tiče datuma i cele organizacije nemam pojma šta će da bude. Kao i ceo svet na čekanju smo, i to je nešto što će morati da sačeka nekoliko meseci - ispričala je pevačica.

Ostali detalji ove ceremonije nisu poznati.

PROČITAJTE I: Član porodice Enrikea Iglesijasa preminuo od korona virusa! (foto)

Koje poznate ličnosti su takođe bile primorane da otkažu svoja venčanja, pročitajte u nastavku teksta... 

Kejti Peri i Orlando Blum

Američka pevačica u blagoslovenom je stanju, a javnost je o tome obavestila putem spota za pesmu "Never Worn White", dok je u saopštenju na "tviteru" dodala da je porođaj čeka na leto, te da su ona i njen verenik, glumac Orlando Blum, presrećni. Međutim, njih dvoje otkazali su venčanje koje je trebalo da se dogodi u Japanu, ovog leta.

O svadbenom veselju koje tek sledi, Kejtini i Blumovi stavovi u potpunosti se podudaraju. Žele intimno slavlje s malim brojem zvanica.

PROČITAJTE I: Maske poznatih protiv korona virusa digle prašinu na Instagramu (foto)

– Voleli bismo da tog najvažnijeg dana u životu budemo okruženi ljudima koji neće nestati kada stvari postanu teške, odnosno osobama koje nas svakoga dana čine boljima – rekla je pevačica, čiju ruku već godinu dana krasi prsten vredan pet miliona dolara.

Ema Stoun i Dejv Makari

Glumica Ema Stoun i njen verenik komičar i režiser Dejv Makari trebalo je da se venčaju 15. marta u Los Anđeles, ali zbog pandemije korona virusa i njihovo veselje je otkazano. Iako je ova glumica bila teški protivnik braka, svoje venčanje čekala je "kao ozeblo sunce" međutim, izgleda da će ipak sačekati još malo, prenela je Super Žena.

PROČITAJTE I: Biljana Srbljanović zaražena Korona virusom: Bojim se, pustite nas na miru!

Beatris od Jorka i Edoardo Mapelo Moci

Unuka kraljice Elizabete II Beatris od Jorka i Edoardo Mapelo Moci trebalo je da stupe u brak 29. maja ove godine u palati Sent Džejms, međutim svetski nevidljivi neprijatelj - korona virus, ovaj čin ponovo je učinio nemogućim.

Prvi datum 19. decembar 2019. godine otkazan je zbog seks skandala njenog oca, princa Endrua.

PROČITAJTE I: Britanska princeza sa verenikom prvi put u javnosti (foto)

 

View this post on Instagram

 

We ❤️ you Venice x

A post shared by Debbie Gwyther (@zeb0rah) on Sep 3, 2017 at 3:49am PDT

Lijam Galager i Debi Gvajter

Ovaj poznati par takođe je planirao romantično venčanje. Budući da su planovi bili da se ceremonija dogodi u Italiji ovog jula, zbog strašne situacije koja je zadesila ovu zemlju i njihovo venčanje se otkazuje,  preneo je "San".

PROČITAJTE I: Ispovest žene koja se oporavila od korona virusa: Nisam kašljala, ali smo se svi zarazili! (video)

Džejms Midlton i Alize Tevene

Brat Kejt Mildton, Džejms Midlton verio se sa Alize Tevene u oktobru 2019. Datum za njihovo venčanje bio je za predstojeće leto, koje će se po svemu sudeći verovatno pomeriti za početak jeseni 2020.

PROČITAJTE I: Brat Kejt Midlton progovorio o borbi sa depresijom: Krio sam od porodice!

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.