Celebrity News

Iskustvo koje oduzima dah! Ana Bekuta i unuka Sonja uživale u egzotičnim plažama Dubaija (foto)

Iskustvo koje oduzima dah! Ana Bekuta i unuka Sonja uživale u egzotičnim plažama Dubaija (foto)

Ana Bekuta iskoristila je nekoliko slobodnih dana kako bi se upoznala sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a društvo joj je pravila unuka Sonja, najstarija ćerka njenog sina Igora...

Pevačica i članica žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu "Zvezde Granda" Ana Bekuta (60) protekle nedelje otputovala je u Dubai gde je imala koncert za pamćenje. Budući da je već u Beogradu isplanirala da nakon nastupa detaljnije upozna lepote Ujedinjenih Arapskih Emirata, na put je povela unuku Sonju Polić (19), koja je godinama maštala da poseti jednu od najlepših destinacija na svetu. Unuka i baka uživale su u egzotičnim plažama, obilasku znamenitosti, a poseban utisak na njih ostavio je izlet u pustinji, gde su imale prilike da posete lokalno selo i jašu kamile.

– Drugi put sam u Dubaiju, ali do sada nisam imala vremena duže da ostanem. To je čarobno mesto usred pustinje, kojom sam takođe očarana, sve je veličanstveno – kazala je Ana, dok smo po slikama koje nam je prosledila mogli da zaključimo da se i mezimica njenog sina Igora divno provodi.

Ana Bekuta otvorila dušu, pa progovorila o venčanju i tračevima

 

View this post on Instagram

 

❤️ #anabekuta #svesamsteklasama

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Mar 6, 2020 at 9:13am PST

Ana BekutaSonja je dete koje bih poželela svakoj porodici

U jednom od intervjua koje je dala za naš magazin pevačica je priznala da željama svoje unuke gotovo nikada ne može da odoli te smo zaključili da je i ovo zajedničko putovanje bilo Sonjin predlog.

– Sonja je dete koje bih poželela svakoj porodici. Prilično je zrela u odnosu na svoje vršnjake, ima izgrađen stav, a to malo što joj nedostaje verujem da će steći s godinama koje su pred njom. Kada je pogledam, postajem svesna da sam ono što mi je najvažnije u životu oposlila. Uživam u lepoti njenog osmeha i duše. U bezbrižnosti njenog odrastanja, ali i činjenici da sam delimično i ja tome doprinela. Ispunjavam joj sve želje, osim kada procenim da su posledica hira ili ekstravagancije koja ne priliči njenim godinama. Ali to se ne dešava često jer je, poput svog brata Branka, vrlo skromna, razumna i ne traži nemoguće. Učim je da živi okružena ljudima, a ne predmetima, jer sve se može kupiti i popraviti, samo su ljudi i veze među njima nenadoknadivi – rekla je svojevremeno pevačica radosna što je uprkos brojnim obavezama i poslovnim putovanjima uspela sa unukom da izgradi blizak odnos, pun ljubavi i poverenja.

– Svakodnevno smo u kontaktu, makar to značilo da ćemo se ispričati samo telefonom. Izuzetno smo vezane i presrećna sam zbog toga. I ona i njen brat drže do mog mišljenja. Imajući to u vidu, uvek ih pažljivo saslušam i nastojim da ih razumem. Podrška mog partnera takođe im je vrlo značajna. Milutin za njih ima dosta strpljenja i uvek zna da pronađe pravo rešenje za njihove nedoumice.

Ana Bekuta u nikad glamuroznijem izdanju! (foto)

 

View this post on Instagram

 

Dragoceno iskustvo i lepota. @00.01.52s @dubai #anabekuta #svesamsteklasama

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Mar 6, 2020 at 9:08am PST

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić  - Proslava 8. godišnjice braka!

Pevačica i političar Milutin Mrkonjić polovinom februara proslavili su osmu godinu od početka zabavljanja, a Ana Bekuta ne krije da je o ljubavi, koju s njim danas ima, maštala još kao devojčica.

– Često sam gledala u nebo i sanjarila. Najbitnije mi je bilo da sam pored onoga koga volim. Bogu hvala, ta želja mi se ostvarila. Milutin je privlačan muškarac, iskusan, harizmatičan, snažne ličnosti i divan čovek koji me je osvojio svojim brojnim vrlinama, ali i čvrstinom karaktera – kazala je Ana i dodala da je pored Mrkonjića naučila snažnije da voli.

Ana Bekuta: Milutin i ja jedno drugom čuvamo leđa

– Zapravo, to nema veze toliko s njim koliko sa činjenicom da sam sada ostvarena žena. U mladosti sam volela ljubav samu, a sada realnog čoveka. Zrela ljubav je kompleksnija, sadržajnija i moćnija od romantičnih fantazija i fiksacija. Za nju sam se borilla strpljenjem i postojanošću. Kada vam je do nekoga stalo, čula vam se izoštre i ništa ne uzimate zdravo za gotovo. Angažujete svaki deo svoga bića da biste odbranili to veliko blago. Milutin je takođe učinio veliku stvar za nas. Dao je ostavku da bismo stopirali priče i naslovne strane o nama. To nijedan muškarac ne bi uradio.

Na konto ovih izjava estradne umetnice reklo bi se da između nje i političara nikada nije došlo do razmirica, međutim Ana otkriva da su i one sastavni deo njihovog odnosa.

– Normalni smo, slobodoumni ljudi, pa je logično da povremeno imamo različito mišljenje, ali ljubav sve to premosti. Milutina sam zavolela takvog kakav je, dakle za mene savršen, pa nema razloga da ga “redizajniram” – rekla je ranije Ana Bekuta.

Ana Bekuta gala proslavom ponosno zakoračila u 7. deceniju, od Mrke dobila skupocen poklon