Celebrity News

Biljana Obradović: Molila sam Boga da prošetam samo 10 minuta!

Biljana Obradović: Molila sam Boga da prošetam samo 10 minuta!

Voditeljka i PR fudbalskog kluba “Partizan”, Biljana Obradović, pre godinu dana preživela je dramu kada joj je na pregledu otkriven tumor pankreasa.

Lepa voditeljka Biljana Obradović preživela je teške dane a operacija pankreasa usledila je odmah nakon saznanja loših vesti. Biljana Obradović svojevremeno za Blic otkrila je kako se oseća.

– Jeste, hvala bogu, sve je kako treba. Međutim, ja sam uvek maksimalno vodila računa o zdravlju. Hranim se uglavnom organskom hranom, ali nekada vam se desi da propustite određene stvari, kao što je ultrazvuk stomaka, koji tada nisam uradila – rekla je ona za “Blic”.

Biljana Obradović došla na venčanje Lole Smiljanića, progovorila o njegovoj prošlosti, a onda i o svojoj svadbi! (foto)

Biljana Obradović Zato smejte se, vežbajte, lakirajte nokte, jer sve će se ovo jednom lane zvati

Povodom novonastale situacije karantina zbog korona virusa, Biljana Obradović prisetila se svojih bolničkih dana, a njen emotivni status prenosimo vam u celosti:

- Postoje stvari koje se nikad ne zaboravljaju, a to je kada gledaš kroz prozor i dao bi sve na svetu da siđeš dole i sedneš sa svim onim ljudima za koje ni ne znaš ko su. Da osetiš ukus kafe, koju ne smeš da piješ ili pukneš od sreće kada ti kažu da danas možeš da doručkuješ malo kiselog mleka koje si toliko čežljivo tražio pogledom svih prethodnih dana, a nisi smeo, a da si kod kuće možda ga ne bi ni pogledao. A on ti u onom plehanom tanjiru izgleda kao najlepša torta. A onda nema srećnijeg od tebe kada si trećeg dana uz divne sestre uspeo da napraviš tri metra hodajući od svog kreveta. Zato sedite kod kući i ne fantazirajte. U toplom ste, možete da hodate, jedete, pijete, telefonirate. Proći će karantin, a divni lekari će i dalje raditi kao što rade i sada.

Biljana Obradović otkrila kako danas izgleda njen život nakon borbe sa tumorom

 

View this post on Instagram

 

Postoje stvari koje se nikad ne zaboravljaju, a to je kada gledaš kroz prozor i dao bi sve na svetu da siđeš dole i sedneš sa svim onim ljudima za koje ni ne znaš ko su.. Da osetiš ukus kafe,koju ne smeš da piješ ili pukneš od sreće kada ti kažu da danas možeš da doručkuješ malo kiselog mleka koje si toliko čežljivo tražio pogledom svih prethodnih dana, a nisi smeo, a da si kod kuće možda ga ne bi ni pogledao..A on ti u onom plehanom tanjiru izgleda kao najlepša torta..A onda nema srećnijeg od tebe kada si trećeg dana uz divne sestre uspeo da napraviš tri metra hodajući od svog kreveta.. . Zato sedite kod kući i ne fantazirajte.U toplom ste, možete da hodate, jedete, pijete,telefonirate...Proći će karantin, a divni lekari će i dalje raditi kao što rade i sada. Sestre re će brinuti o bolesnicima kao i pre Korone, samo što ima onih koji možda nikad neće izaći iz karantina, jer su teški onkološki bolesnici, deca i stari ,jer za njih traje godinama nešto gore od ovoga. I meni je dosadno sada, deca mi skaču po glavi, ne krećem se, pojela bih vola sa ražnja, a uz sve to i radim... A, kad me 'uhvate bube' uđem da pogledam baš ove slike da bih došla sebi i setila se kako sam tada samo želela da dođem kući i molila Boga da posle mesec dana sakupim snagu i prošetam 10 minuta.. I zato ne zaboravite da aplauz zdravstvenim radnicima treba da traje i posle Korone, jer oni rade non stop.. A u svemu ima i od goreg gore? teške operacije se i dalje rade, a hirurzi stoje i po 10 sati na nogama. Zato smejte se, vežbajte, mažite nokte... . Jer sve će se ovo jednom lane zvati #stayathome #ostanimokodkuce @j_o_v_a_n_a_89 @dinaikic @mirjana_pd Aplauz za ove žene, one su medicinske sestre?????@grubornikica

A post shared by Biljana Obradovic (@biljanacity) on Mar 26, 2020 at 12:33pm PDT

Biljana Obradović ističe da aplauz zdravstvenim radnicima treba da traje i posle korone...

- Sestre re će brinuti o bolesnicima kao i pre Korone, samo što ima onih koji možda nikad neće izaći iz karantina, jer su teški onkološki bolesnici, deca i stari jer za njih traje godinama nešto gore od ovoga. I meni je dosadno sada, deca mi skaču po glavi, ne krećem se, pojela bih vola sa ražnja, a uz sve to i radim. A, kad me 'uhvate bube' uđem da pogledam baš ove slike da bih došla sebi i setila se kako sam tada samo želela da dođem kući i molila Boga da posle mesec dana sakupim snagu i prošetam 10 minuta. I zato ne zaboravite da aplauz zdravstvenim radnicima treba da traje i posle Korone, jer oni rade non-stop. A u svemu ima i od gore od goreg, teške operacije se i dalje rade, a hirurzi stoje i po 10 sati na nogama. Zato smejte se, vežbajte, lakirajte nokte. Jer sve će se ovo jednom lane zvati. 

Naša voditeljka Biljana Obradović u zagrljaju holivudskog lepotana (foto)