Celebrity News

Da li ste znali: Nakon ovoga Dragan Nikolić nikada više nije slavio svoj rođendan

Autor: | 21/08/2017

Da li ste znali: Nakon ovoga Dragan Nikolić nikada više nije slavio svoj rođendan

Kao da je juče bilo, kada se u medijima pojavila informacija da nas je legenda srpskog glumišta zauvek napustila. Da nije preminuo u martu prošle godine, veliki Dragan Nikolić danas bi napunio 74 godine.

Život Dragana Nikolića obeležile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmeh kojim je plenio na filmskom platnu.

Naime, na današnji dan, 20. avgusta umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikada više nije proslavljao svoj rođendan.

Gubitak rođenog brata ga je potpuno promenio. Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe - bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio.

- Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, sami smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih i gde on greši, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje - ovako je govorio Dragan Nikolić o bratu Miroslavu.

Inače, pre tri godina mu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a poslednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića, sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.