Celebrity News

Hurricane objavile nov spot i posvetile njima! (video)

Hurricane objavile nov spot i posvetile njima! (video)

Hurricane devojke Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić objavile su danas nov spot za pesmu "Roll the Dice" posvećen svima koji su na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa - lekarima i medinskom osoblju

Grupa Hurricane danas je predstavila pesmo Roll the Dice.

U pitanju je prvi od dva singla koji su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić snimile krajem prošle godine u Los Anđelesu.

"Roll the Dice" potpisuje muzički producent Bryan Todd koji je nominovan za čuvenu nagradu Grammy i koji je kao producent i kompozitor radio i za Majli Sajrus i Keli Klarkson. Tekst pesme napisao je Adis Eminić, a singl je snimljen u čuvenom studiju Village u Holivudu u kom su snimale najveće svetske zvezde poput Lejdi Gage, Bijonse, Madone i čuvenih legendi Majkl Džeksona i Vitni Hjuston.

U punom gasu: Hurricane izbacile još jedan singl! (video)

U situaciji kada se ceo svet bori protiv virusa Covid 19, devojke su odlučile da spot posvete svima koji su na prvoj liniji borbe - lekarima, medicinskom osoblju, ali i svima onima koji omogućavaju da svi mi ostanemo kod kuće i da se borimo, ali i onima koji nisu uspeli da se izbore s ciljem da nikada ne budu zaboravljeni.

Pod parolom ostanite kod kuće, devojke vam predstavljaju spot "Roll the Dice".

Pogledajte spot:

Hurricane ipak na Evroviziji, ali pod jednim uslovom

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić nedavno su proslavile veliku pobedu na "Beoviziji" i obavile sve pripreme kako bi na spektakularan način predstavile Srbiju na "Pesmi Evrovizije" koja je bila planirana da se održio od 12. do 15. maja u Roterdamu.

Zbog pandemije koronavirusa takmičenje je otkazano, a jedna od poslednjih odluka organizatora "Evrovizije" je da ovogodišnji takmičari mogli da nastupe sledeće godine, ali sa drugom pesmom.

Fantastični trio, tako, neće na "Pesmi Evrovizije" nastupiti sa "Hasta La Vista", ali, sigurni smo, da bi mogle da sledeću godinu pripreme drugu sjajnu numeru.

Hurricane pokorile i Los Anđeles: Lepotice snimale u stidiju gde su se “krčkali” najveći hitove Bijonse! (foto)

Inače, organizatori omiljenog evropskog muzičkog i televizijskog takmičenja vredno rade kako bi našli pravi način da ovaj događaj predstave publici i u vanrednim uslovima.

– Evropska radiodifuzna unija je svesna koliko će Pesma Evrovizije nedostajati ove godine. Univerzalne vrednosti i tradicija da se muzikom slavi različitost, danas su potrebniji više nego ikad. Zbog toga, trenutno istražujemo alternativne programe, ali ne i takmičenje, kako bismo pomogli da ujedinimo i zabavimo publiku širom Evrope u ovim izazovnim vremenima – stoji na početku saopštenja koje su nedavno uputili javnosti.

Takođe su naglasili da rade na programu i onlajn platformama putem kojih će u narednim mesecima odati počast pesmama i izvođačima koji su bili prijavljeni za nastup 2020. u Roterdamu.

Na sastanku evrovizijske Referentne grupe odlučeno je kako evrovizijska pravila neće biti menjana, te da se za Evrosong 2021. moraju odabrati nove pesme. Da li će izvođač biti isti, odluka je na svakoj televiziji koja učestvuje u ovom takmičenju, naglasili su.

– U skladu sa pravilima Pesme Evrovizije, doneta je odluka da pesme koje su bile prijavljenje za ove godine neće moći da učestvuju u takmičenju 2021. Zemlje učesnice mogu da odluče koje umetnike će poslati na takmičenje sledeće godine, a to mogu biti ovogodišnji pobednici ili novoizabrani – zaključuje se u saopštenju.