Celebrity News

Jelena Karleuša izgleda odlično i u izolaciiji, glasajte za najbolji autfit (foto)

Jelena Karleuša izgleda odlično i u izolaciiji, glasajte za najbolji autfit (foto)

Jelena Karleuša odličnim stajlinzima preti koroni. U izolaciji joj nije dosadno a svojim pratiocima proteklih dana priuštila je prizor za pamćenje.

Najpoznatija balkanska diva, Jelena Karleuša dane u izolaciji provodi sa svojom porodicom, ali kao što ne zapostavlja njih tako ne zapostavlja ni svoje fanove i Instagram profil. Više nego ikada aktivna je na ovoj mreži a svoje vreme u karantinu prekraćuje interesantnim snimcima i slikama savršenih autfita.

Pre nekoliko dana nismo izostavili ni da pomenemo savršen izgled u roze teddy kaputu a vi ste jednoglasno izglasali da joj bolje stoje od teddy kapute u karamel boji.

Ovoga puta u glasanju donosimo nešto u njenom stilu. Provokativnost je nešto što ona istile sa stilom a na njenom Instagram nalogu ovih dana našla su se dva stajlinga koja su upravo odgovorilana ovu temu.

Iako je jedan pomalo čudan i rekli bismo scenski, drugi je pravi letnji koji nas je podsetio na divno i toplo vreme koja nas očekuje... Ovih dana, svi su komentarisali i njenu kosu, seksi paž koji je inače Jeleni i omiljeni hairstyle te je zato poslednji fashion trenutak podsetio na popularnu Normu Džin Mortenson...

Jelena Karleuša nikad mršavija a stajling kao iz Flashdance-a (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 28, 2020 at 12:21pm PDT

Stajling Merlin Monro

Ovog proleća i leta ponovo su moderne tufne. U njima izgledaćete zanosno, nebitno od dezena i modela haljine koju nosite. Predlog Jelena Karleuša je zavodljiv seksi izgled, nešto poput modne ikone, Merlin Monro.

Karleuša je najbolje obučena žena, podsetite se kako je Kim pričala Jeleni

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 29, 2020 at 6:26am PDT

Kombinacija provokativnosti i kežual look

Možda će te začuditi na ovu stilsku kombinaciju Jelene Karleuše, ali sigurno smo da je dobila ono što je htela. Nije ostala nezapaženo a savršeno izvajano telo pokazala je po ko zna koji put.  Ne bismo vam savetovali svakako da ovako idete u prodavnicu, ali za neki izlazak ukoliko vilite ekperimentišete i budete primećeni svakako da. Ukoliko se na sve to još bavite nekim plesom, ovaj stajling je kao stvoren za vas.

Jelena Karleuša nosi kombinaciju koju će Srpkinje obožavati ovog proleća (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 28, 2020 at 7:25am PDT

U anketi kažite nam kako vam se dopadaju Jelenina kombinacije i odaberite pobedničku...

Koji Jelenin stajling iz izolacije vam se najviše dopada?
  • Stajling koji podseća na Merlin Monro
  • Kombinacija provokativnosti i kežual look
  • Nijedan
1111  · 1111 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje