Celebrity News

Rođendan pod maskama: Lepa Brena u izolaciji sinu Viktoru priredila iznenađenje (video)

Rođendan pod maskama: Lepa Brena u izolaciji sinu Viktoru priredila iznenađenje (video)

Lepa Brena i Boba Živojinović u kućnoj izolaciji obeležili sinu Viktoru 22. rođendan. Umesto gala zabave i brojnih zvanica, slavili uz patiju karata, tortu i šamanjac

Mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović danas puni 22 godine. Tim povodom čuvena pevačica je objavila snimak na društvenim mrežama u kome mu čestita rođendan i otkrila kako se odvija slavlje u krugu porodice.

Oni su se slikali sa zaštitnim maskama na licu, poručujući, pre svega, da se svi moramo ponašati odgovorno u vreme pandemije koronavirusa, a zatim je Lepa Brena iskoristila priliku da svoje pratioce i malo nasmeje.

Pevačica je svom nasledniku otpevala i rođendansku pesmu, a na kraju se našalila i blago ga udarila u glavu kuhinjskim čekićem koji je držala u ruci.

Spreman za naslovnu stranu: Viktor Živojinović je nekada vodio borbu sa kilogramima, sad se skinuo i pokazao trbušnjake

Skromna proslava je pripremljena u vili porodice Živojinović, a umesto gala žurke i brojnih zvanica, Brena, Boba i Viktor, veče su proveli igrajući karte.

Lepa Brena zapanjila fotografijama svoje luksuzne vile u Majamiju!

Viktoru neprestano stižu rođendanske čestitke putem društvenih mreža od brojnih Breninih pratilaca, a lepim željama su se pridružile i brojne poznate ličnosti, među prvima Nina Badrić i Tijana Dapčević.

Lepa Brena i Boba Živojinović u karantinu: Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće

Viktor Živojinović sreo ženu svog života, uskoro ženidba?

Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, nedavno je upoznao jednu zgodnu plavušu sa kojom je došao na krštenje malog  malog Aleksandra, sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Inače, ona se zove Sandra Miljaković, studira srpski jezik i književnost, a za džeparac radio kao šminkerka. Mnogi kažu da podseća na Teodoru Džehverović...

– Viktor se sa Sandrom pojavio na krštenju malog Aleksandra, sina Prije i Filipa, i tada je cela familija imala priliku da upozna Sandru. Svi su pozitivno iznenađeni, dopala se na prvu svima - rekao je nedavno izvor blizak porodici Živojinović za magazin "Star".

Prvi put u javnosti: Upoznajte zanosnu Sandru, devojku Viktora Živojinovića! (foto)

Prema pisanju navedenog magazina, Viktor pominje i ženidbu, međutim, Brena i Boba smatraju da on treba da spusti loptu i sačeka sa tako ozbiljnim odlukama kao što je ženidba.

– Brena i Boba smatraju da je Sandra dobra i vredna, dopada im se to što pored studiranja radi i kao šminkerka. Ali kada im je Viktor nedavno rekao kako razmišlja da se ženi, oni su ga posavetovali da sa takvim odlukama pričeka. Smatraju da su tek na početku veze, da treba još da se upoznaju, pa tek onda da misle o svadbi –  objašnjava izvor i dodaje:

– Kapiraju oni da je Viktor zaljubljen i da sve gleda ružičastim naočarima, ali su zato oni tu da mu objasne da brak nije igra. On je još mlad, Sandra takođe, treba da završe fakultete, da pojedu još soli zajedno što se kaže, a za velike korake ima vremena, Bogu hvala mladi su.

Brenin sin je sada top frajer: Viktor Živojinović se prepolovio, pratioce oduševio fotografijom

Viktor Živojinović: Ja sam sebi izabrao ženu!

Videćemo da li će mladi Viktor poslušati savete, ali iako važi za najnestašnijeg člana porodice, Brena će, izgleda konačno moći da odahne, jer se on promenio, i to upravo zbog devojke sa kojom je od nedavno u vezi.

- Viktor je najmlađi u porodici, pa mu je bilo sve dopušteno. Brena se jedno vreme strašno nervirala oko njegovih izlazaka. Uvek se boji da mu se nešto ne desi. Dok se noću ne vrati iz provoda, ona ne može da zaspi, ali već neko vreme stvari se menjaju. Otkako je u vezi sa Sandrom Miljaković, totalno se smirio, sve manje skita sa društvom i privrženiji je porodici. Čak se dosta angažuje i u porodičnom biznisu sa vinom, sve ga to zanima, uozbiljio se, postao odgovoran i ambiciozan – rekao je nedavno izvor blizak porodici za "Svet".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Dec 31, 2019 at 2:04pm PST

- Želi da stane na svoje noge i osamostali se. Ima u planu da se kao i Stefan odseli i živi svojim životom. Vidi se da se baš zaljubio, mada on i ne krije da ima ozbiljne namere i da mu Sandra odgovara u potpunosti. Definitivno je ona dobrim delom zaslužna što je Viktor smršao i što trenira – dodaje izvor za "Svet".

- Iako je prelepa, ne zanima je estrada i nema nameru da postane pevačica – zaključuje izvor.