Celebrity News

Prijateljstvo jače od korone: Žan Klod Van Dam poslao emotivnu poruku Dragani i Toniju

Prijateljstvo jače od korone: Žan Klod Van Dam poslao emotivnu poruku Dragani i Toniju

Poznati glumac Žan Klod Van Dam poslao poruku snažnu podrške Dragani i Toniju...

U borbi protiv pandemije korona virusa veći deo planete povukao se u izolaciju, pa tako i Dragana Mirković koja je sa porodicom u Beču, a među onima koji joj pružaju podršku osim stotina hiljada obožavalaca našao se i njen kućni prijatelj, holivudska zvezda Žan Klod Van Dam.

Jedan od najpopularnijih glumaca na svetu sa kraja prošlog veka snimio je emotivnu poruku za Tonija i Draganu i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.

Žan Klod Van Dam obožava Draganu Mirković, evo šta je uradio za pevačicu

- Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svij ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu,nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te - rekao je slavni glumac, koji je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije koronavirusa nije došlo.

Inače, video je izazvao oduševljenje fanova filmske zvezde pa je post za kratko vreme imao više hiljada komentara, a podelila ga je na svojim profilima i folk carica.

- Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju - napisala je Dragana.

Žan Klod Van Dam oduševljen našom pevačicom: Dragana Mirković je ogromna balkanska zvezda