Celebrity News

Biljana i Janko spremaju sobu za sina, ovo je pravi raj za svako dete! (foto)

Biljana i Janko spremaju sobu za sina, ovo je pravi raj za svako dete! (foto)

Dok željno iščekuje dolazak naslednika na svet, Biljana i Janko Tipsarević već su krenuli u pripremanje sobe za sina, drugog naslednika...

Bivši teniser Janko Tipsarević (35) i njegova supruga, modna kreatorka Biljana Tipsarević (36), nestrpljivo iščekuju rođenje sina, koji bi na svet trebalo da dođe u maju.

Iako je lepa kreatorka u sedmom mesecu trudnoće, buduća mama nedavno je za naš magazin "Story" otkrila da još uvek nije otišla na trudničko bolovanje, a kako tvrdi, radiće sve do porođaja ako se bude osećala dobro. Dok ona koordinira modnom kompanijom, Janko uspešno vodi čak tri teniske akademije i jednu sportsku agenciju. Uporedo s tim, skladni supružnici pripremaju kutak za naslednika, a fokusirani su i na to da njihova sedmogodišnja mezimica Emili lakše prihvati prinovu.

Nove fotografije trudne Biljane oduševile sve! (foto)

Uključili su je u sve stavke koje se tiču trudnoće, a dozvoliće joj i da bratu odabere ime.

- Trudimo se da je uključimo u svaki segment trudnoće, pa i ovaj. Za sada se dvoumi između Stefan i Filip, jer su to imena njenih najboljih drugara. Ostaje da vidimo koje od ta dva će odabrati. Srećna je što ćemo uskoro imati bebu u kući i, za divno čudo, ne pokazuje ljubomoru. Baš naprotiv, obožava da ide sa mnom na preglede, smišlja kako će izgledati bratovljeva soba i mašta o tome gde će ga voditi i čemu će ga sve naučiti. Istovremeno je vrlo pažljiva prema meni. Stalno mi govori da moram da jedem voće, a ume i tati da skrene pažnju i istakne kako je, zbog toga što nosim bebu u stomaku, potrebno da uradi onako kako želim (smeh) - rekla je Biljana za naš magazin "Story".

Na Instagramu, Biljana je objavila i sliku toka pripreme malog raja za naslednika a uz preslatke fotografije objasnila je pratiocima da je stigao krevetac za sina....

- Pripreme za bebca, stigao krevetac – napisala je Biljana u opisu fotografije na svom Instagram profilu.

Biljana Tipsarević o drugoj trudnoći: Emili priželjkuje sestru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Mar 30, 2020 at 9:15am PDT

Biljana Tipsarević uživa u trudnoći i ne mari za višak kilograma

Poznata kreatorka, Biljana Tipsarević za naš magazin "Story" istakla je da u drugoj trudnoći pati od umora i promene raspoloženja kao i da je blizu da obori rekord viška kilograma. Međutim, Biljana se ipak trudi da unosi zdrave namirnice, ali ne krije ni da uživa u kaloričnoj hrani...

- Istina je, sada sam psihički opuštenija, ali mi je zato fizički dosta teže. Mučnine, umor i promene raspoloženja daleko su većeg intenziteta nego što je to bio slučaj sa Emili. Osim toga, na dobrom sam putu da oborim rekord što se viška kilograma tiče i premašim 20 koje sam dobila u prvoj trudnoći (smeh). Zahvaljujući treninzima, tada sam u rekordnom roku uspela da vratim liniju na staro. U to se i sada uzdam, mada ko zna, možda su to samo pusti snovi kojima se tešim svaki put kada pojedem nešto što ne bih smela. Šalu na stranu, trudim se da unosim zdrave namirnice, ali ne krijem ni da uživam u kaloričnoj hrani. Zaista ne mogu sebi da uskratim to zadovoljstvo. Em me hormoni muče, em da još ne smem da pojedem krofnu. Verujte, mirnije je u kući ovako (smeh) - rekla je prelepa trudnica Biljana, a na pitanje da li će pauzirati sa poslom, izjavila je:

- Obožavam svoj posao i ne vidim razlog zašto bih prestajala. Veliku odgovornost imam prema firmi i klijentkinjama, a tu su i promene na tržištu koje mi ne dozvoljavaju česte pauze. Trudim se da uvek idem u korak s njima i na vreme obavim sva zaduženja koja se tiču razvoja i rasta brenda.

Presrećna trudnica Biljana Tipsarević otkrila nešto što niko nije znao: Čeka nas uzbudljiv period!

Biljana Tipsarević - Ne bih volela da je Janko sa mnom u sali za porođaj

- Ako bi se stvorio u obliku leka protiv bolova, onda je više nego dobrodošao, u drugom slučaju nema razloga da prisustvuje (smeh). Ja ću svakako biti fokusirana na porođaj, te će mi jedino biti važno da su pored mene doktor i babica. Kada sam rađala Emili, nisam ni bila svesna da mi je iza leđa i da sve beleži kamerom, sada ne bih volela da je sa mnom u sali, ali bi mi bilo drago da po okončanju procesa među prvima novog člana porodice uzme u naručje - rekla je Biljana i dodaje kako je oduvek znala da nosi dečaka:

- Od samog početka sam verovala da nosim dečaka i nisam pogrešila. Budući da je moja sestra takođe rodila muško dete, obradovala sam se jer će Emi sada imati tri brata da je štite.

Biudući da se bavi kreativnim poslom, Biljana ističe da nije od onih majki koje po svako cenu svoju decu moderno oblače...

- Nikada nisam pripadala redu majki koje vole da modiraju svoju decu, stoga verujem da će mi najbitnije biti da je dečak praktično i udobno obučen. Emili do svoje pete godine za odeću nije davala pet para. Tek kada je počela da uživa u haljinicama i ja sam dobila inspriaciju da joj ih šijem.

Biljana i Janko Tipsarević EKSKLUZIVNO za “Story” otkrili pol deteta!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Mar 28, 2020 at 4:25am PDT