Celebrity News

Keti Peri šokirala trudničkim izdanjem, fanovi poručili "da li si realna" (foto)

Keti Peri šokirala trudničkim izdanjem, fanovi poručili "da li si realna" (foto)

Keti Peri koja ovih dana uživa u trudničkim danima, šokirala je svoje fanove slikom bez šminke

Naime, lepa pevačica Keti Peri koja je nedavno svetu otkrila da čeka svoje prvo dete sa poznatim glumcem Orlandom Blumom, trudničke dane provodi u izolaciji. Pre nekoliko dana objavila je dve slike jednu pre i jednu posle karantina gde je upravo drugom slikom oduševila mnogobrojnu publiku koja je prati.

Ona je, naime, na fotografiji potpuno bez šminke a budući da je u blagoslovenom stanju, mnogi su došli do zaključka da pevačica sija.

Fanovi su joj poručili da joj koža izgleda sjajno i negovano a pozitivni komentari poput "izgledaš kao da nemaš više od 20 godina i "da li si realna" bili su samo jedni od mnogobrojnih komplimenata.ž

Kejti Peri čeka prvo dete, trudnoću celom svetu otkrila na neobičan način! (video)

Šta vi mislite?

Kako se vama dopada trudničko izdanje Keti Peri?
  • Prelepa je izgleda sveže i negovano, vidi se da joj prija trudnoća
  • Ništa specijalno, kao svaka druga žena
100  · 100 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje

Keti Peri  - Muzika ima veliki značaj za mene, ali kada budem postala majka, deca će dobiti prvo mesto na mojoj listi prioriteta

Svojevremeno je pevačica Keti Peri (35) napisala:

- Muzika ima veliki značaj za mene, ali kada budem postala majka, deca će dobiti prvo mesto na mojoj listi prioriteta. Nikada karijeru neću staviti ispred njihovih potreba.

Svoje stavove i ubeđenja na temu majčinstva moći će da proveri kroz svega nekoliko meseci. Ona i njen verenik, glumac Orlando Blum (43), čekaju dete, a porođaj se očekuje tokom leta. Uzbuđena što će se konačno ostvariti u ulozi koju godinama priželjkuje, Perijeva je odlučila da javnost o tome obavesti putem muzike. U spotu za numeru "Never Worn White" pokazala je trudnički stomak, a istog momenta društvene mreže su se usijale.

– Uzbuđena sam. Ovo je bila možda najduže čuvana tajna u mom životu. Htela sam ranije da vam je saopštim, ali smislila sam lepši način za to. Drago mi je što više ne moram da se krijem, uvlačim stomak ili nosim veliku torbu u kojoj je poslednjih nedelja uvek ljuti tabasko sos za burgere – napisala je Kejti na "Tviteru" i naglasila da će se pre rođenja deteta u njenom životu dogoditi još nešto vrlo važno.

– U epicentru će biti stavka koju svi već neko vreme iščekujete, ali da ne bih nešto izmalerisala, ne želim o tome mnogo da govorim.

Keti Peri ukrala pesmu Leni Kovačević: Svet zaludela priča o plagijatu!

Keti Peri i Orlando verili su se na Dan zaljubljenih prošle godine, a pre toga glumac je blagoslov zatražio od njenih roditelja

Umetnica Keti Peri rodom iz Santa Barbare intrigantnom rečenicom dodatno je uzburkala javnost i obožavaoce, od kojih su jedni poverovali da je reč o novom albumu, a drugi da se ta važna stvar odnosi na njeno venčanje sa Blumom.

– Pitao me je u helikopteru da se udam za njega. Budući da je reč o posebnoj i dragoj osobi, čistog srca, kakvu do sada nisam imala prilike da upoznam, nisam mogla da kažem "ne". Velika mi je podrška u svemu što radim i uvek je tu da me pogura dalje. Pored njega sam se smirila i sazrela. Sada ležem oko deset sati i budim se veoma rano, što ranije nisam mogla ni da zamislm. Svi se pitaju kako su piramide izgrađene, ali ne i ja. Za mene je veća enigma kako je na svet došao neko toliko drag, saosećajan, talentovan, duboko spiritualan, neverovatno dobrog izgleda, kao što je Orlando. Postoji razlog zašto mu životinje i deca trče u naručje. On je jedno veliko srce – ispričala je u jednoj televizijskoj emisiji pop zvezda, a potom se prisetila ostatka dana veridbe.

– Sećam se da smo odmah potom sleteli na krov solitera, a da su nas u prizemlju ukrašenom prelepim cvetnim aranžmanima čekali moji roditelji i dragi prijatelji da proslavimo. Nikada toliko cveća na jednom mestu nisam videla. Bila sam oduševljena i presrećna.

Keti Peri i Orlando Blum već ORGANIZUJU VENČANJE: Glumac i pevačica sve su smislili, a ovo su detalji!

Keti Peri i Orlando jedva čekaju venčanje koje su naćžalost morali da pomere zbog pandemije virusa

O svadbenom veselju koje tek sledi, stavovi im u potpunosti se podudaraju. Žele intimno slavlje s malim brojem zvanica...

– Voleli bismo da tog najvažnijeg dana u životu budemo okruženi ljudima koji neće nestati kada stvari postanu teške, odnosno osobamakoje nas svakoga dana čine boljima – rekla je pevačica, čiju ruku već godinu dana krasi prsten vredan pet miliona dolara.

Pre holivudskog glumca bila je verena, a potom i udata za engleskog komičara Rasela Brenda (44), od kojeg se razvela nakon svega 14 meseci, zbog neslaganja oko osnivanja porodice. Kako je jednom prilikom objasnila, on je bio taj koji je podneo zahtev, a svoju odluku saopštio joj je SMS porukom.

Razdvajanje od komičara navelo je Perijevu da posumnja u sebe te se dugo, pre nego što je upoznala Bluma, borila protiv depresije.

– Moje srce bilo je slomljeno. Taj neuspeh i vera u Boga, međutim, dali su mi integritet i nešto što nikada nisam imala. Mnogi pokušavaju da pobegnu od stvarnosti. I ja sam to radila. Stoga svima preporučujem Hofman program, jednonedeljni kurs za rehabilitaciju, koji pomaže da se nosite s različitim ličnim problemima – rekla je Kejti.

Orlando Blum i Keti Peri – Veridba na “Dan zaljubljenih”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Mar 4, 2020 at 10:30am PST