Celebrity News

Ima se - može se: Dejvid i Viktorija Bekam kupili stan od 24 miliona dolara, imaju čak i heliodrom! (foto)

Ima se - može se: Dejvid i Viktorija Bekam kupili stan od 24 miliona dolara, imaju čak i heliodrom! (foto)

story

Dejvid i Viktorija Bekam nedavno su kupili apartman vredan 24 miliona dolara, lokacija - Majami!

Slavni par, Dejvid i Viktorija Bekam, ovih dana glavna su tema medija i to sve zbog ozbiljne kupovine nekretnine koja je isplivala u javnost. Naime, bivši britanski fudbaler Dejvid Bekam (44) i slavna Poš iz grupe "Spice girls" Viktorija Bekam (45) nedavno su kupili apartman u neboderu u Majamiju.

Ovaj bezobrazno luksuzni stan poseduje nekoliko spavaćih soba, pogled na zaliv a cena ovog apartmana je 24 miliona dolara. Stan se inače nalazi u "One Thousand Museum" zgradi u Majamiju a dom u kom će od sada živeti sa svojom porodicom projektovala je jedna od najcenjenijih arhitekata Zaha Hadid, piše TMZ, a prenosi Telegraf. 

Ova nekretnina poseduje i bazen a na krovu zgrade nalaze se i SPA centri, kozmetički i frizerski saloni, barovi i mesta za sunčanje kao i heliodrom.

Kako je poznato, poznati slavni par, koji je u braku 20 godina u svom vlasništvu imaju i vilu u Londonu koja je procenjena na 31 milion funti, kao i porodičnu kuću vrednu 6 miliona funti.

Bekamovi proslavili 20 godina braka na najluksuznijem mestu

Dejvid i Viktorija Bekam pre nekoliko meseci bili u strašnoj panici od bankrota

Naime, njena kompanija ostvarila je ogromni novčani gubitak a kako se ističe. samo u 2018. godini izgubila je preko 12 miliona funti. Iako njeni financijski stručnjaci tvrde da razloga za strah nema, Viktorija je, kako otkrivaju njeni bliski prijatelji bila u konstantnoj panici.

– Posao je gotovo pa propao, a i Viktorija i Dejvid su svesni da je gotovo. Viktorija je već danima u suzama. Sve je u rasulu – govorio je izvor blizak poznatoj porodici.

– Dejvid je svestan da je njegova supruga uzrujana, ali istovremeno, tvrdi da moraju da misle decu i da nikako ne bi trebalo da nastave sa gubljenjem miliona. Moda je teška stvar i Dejvid pokušava ohrabriti Viktoriju. Govori joj kako ne sme da bude tako stroga prema sebi, ali sa druge strane, ipak odmah mora da reaguje – završio je izvor.

Prema pisanju stranih medija, suprug poslednji put nije hteo da joj pomogne kada su finansije u pitanju.

Želi da prikaže svetu drugačiju sliku o sebi: Viktorija Bekam IMA NOVI PLAN, a na njenom putu prepreka je Dejvid