Celebrity News

Ovo niste videli u spotu! Jovana Nikolić objavila kadrove sa Milošem Bikovićem i Vukom Kostićem nastale iza kamera (video)

Ovo niste videli u spotu! Jovana Nikolić objavila kadrove sa Milošem Bikovićem i Vukom Kostićem nastale iza kamera (video)

Pevačica Jovana Nikolić Mišković tokom boravka u karantinu pripremila je ekskluzivan video sa kadrovima snimljenim iza kamere tokom rada na spotu za pesmu "Pazi se"

Pop zvezda Jovana Nikolić Mišković postigla je veliki uspeh novom pesmom ‘Pazi se’ koju je snimila za potrebe serije ‘Južni vetar’. Ova dramatična balada na Jutjubu broji preko 5 miliona pregleda.

Tokom boravka u karantinu, talentovana pevačica, koja je već bila u drugom stanju kada je snimala ovaj video, obradovala je fanove serije ekskluzivnim videom u kom možemo videti kako je izgledalo praviti ovakav video.

Ekskluzivne fotke! Miloš Biković i Vuk Kostić u novom spotu Jovane Nikolić

Tri glumačke mega-zvezde Miloš Biković, Vuk Kostić i Jovana Stojiljković odigrali su svoje uloge u videu koji je kod fanova već dobio epitet kao najbolji ove godine.

Pogledajte snimak:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Apr 1, 2020 at 6:59am PDT

Uoči premijere spota za baladu “Pazi se”, koji je objavljen polovinom februara ove godine, talentovana pevačica je rekla:

- Sa oduševljenjem sam prihvatila poziv Miloša Abramovića i Miloša Bikovića da budem deo projekta “Južni vetar”. Pesma “Pazi se” govori o devojci koja voli opasnog momka i koja strepi za njegovu bezbednost. Ovo je prvi put da sarađujem sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem i energije su nam se sjajno poklopile. Jedva čekam da čujem sud publike i o pesmi i o spotu koji smo radili sa puno ljubavi i truda.

Pogledajte filmski spot Jovane Nikolić za baladu “Pazi se” sa Bikovićem, Kostićem i Jovanom Stojiljković! 

Jovana Mišković EKSKLUZIVNO za magazin “Story”: Beba stiže u avgustu!

Podsetimo, pop pevačica Jovana Mišković (36) je početkom marta ekskluzivno za magazin "Story" otkrila da ona i njen suprug Marko Mišković (37) očekuju bebu koja će na svet doći na leto.

Otkrila je i da njihova ćerka Antonina (7) sa nestrpljenjem priželjkuje rođenje sestre. Diplomirana pravnica besprekornog glasa dodala je da još uvek nije odabrala ime za devojčicu, kao da još nije počela s kupovinom stvari za prinovu, ali da će joj povedena sa prvom ćerkom nabaviti praktične, a ne moderne stvari.

U istom intervjuu je istakla da će je, kada malo poraste, učiti da se sama bori kroz život i donosi ispravne i dobro promišljene odluke.