Celebrity News

Zaigrala se u fotošopu: Zorannah zbog slike iz karantina ponovo na meti osuda! (foto)

Zaigrala se u fotošopu: Zorannah zbog slike iz karantina ponovo na meti osuda! (foto)

Poznata srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah ponovo je šokirala javnost svojim slikama iz karantina.

Naime, lepa blogerka Zorannah pre nekoliko dana počastila je svoje fanove sliko iz izolacije, emđutim umesto pozitvnih komentara, blogerku se našla na meti kritika da je na pragu anoreksije.

Na spornoj slici, Zorannah je pokazala svoje izvajano telo i savršene 6 pack trbušnjaka, odevena samo u donjem vešu i full našminkana.

Međutim, većina je primetila da je Zorannah drastično oslabila a njen opis na ovoj fotografiji dodatno je podgrejala negativne komentare…

Poput junakinja „Igre prestola“: Zorana Jovanović Zorannah gola na snegu! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Mar 29, 2020 at 9:30am PDT

– Dok svi jedu, ja se skidam – poručila je ona u komentaru svoje objave dok su njoj poručili da je anoreksična… U anketi, u kojoj smo vas pitali šta mislite da li je Zorannah anoreksična, većinski glasova podržala je mišljenje, da je oduvek bila mršava i da je verovatno do gena, dok se ostatak glasova rasporedio na mišljenje da joj ne bi škodio koji kilogram viška, kao i nekolicina koja je misli da ipak jeste anoreksična.

Međutim, kako treba prekratiti vreme u izolaciji, Zorannah je odlučila da ne posustane u objavljivanju fotografija!

Ponovo, iz karantina svojoj publici šalje fotku, i to u tesnim helankama, ali ovog puta na meti drugih kritika – da se zaigrala u fotošopu.

Budući da je nekoliko puta istakla u intervjuima da svoje slike obrađuje u posebnim programima, verovatno je i sada reč o uređivanju. Ali, o uređivanju koje je malo krenulo stranputiscom.

“Zapalila” Instagram: Evo kako Zorana Jovanović Zorannah skija u kupaćem (video)

Naime, sporna je razlika između video priloga i slike koju je objavila u postu na Instagramu.

Lepa blogerka Zorannah je na svoj Instagram profil postavila fotografiju na kojoj izgleda besprekorno, a nakon nekoliko sati video gde je svojim pratiocima pokazala nekoliko manekenksih poza koje mogu da praktikuju ukoliko ih neko slika. Međutim, tada su pratioci primetili da je nešto drugačije – ruka joj je bila deblja od struka pa se zato pretpostavlja da je uspšena blogerka Zorannah koristila fotošop.

Srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah ponovo na meti osude zbog stava o muško-ženskim odnosima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Apr 2, 2020 at 5:32am PDT

Srpska blogerka Zorannah – Osuda publike zbog mišljenje o korona virusu

Pre nekoliko nedelja kada je korona virus zahvtaio i naše podneblje, srpska blogeka Zorannah iznela je svoj stav o ovom virusu. Naime, ona je smatrala da je korona nastala veštačkim putem i da za njega rešenje već postoji:

– Ja mislim da je taj nastao veštačkim, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju vakcinu koju su napravili unapred. Strateški je bilo plasirano tamo gde je, otišlo je predaleko, to je moje mišljenje, ne mora značiti da sam u pravu. Možda sam potpuno pogrešno shvatila. Mislim da će se za nekoliko nedelja čarobno pojaviti vakcina i da će se sve vratiti u normalu do maja – rekla je ona nedavno. Međutim, njena teorija nije naišla na odobravanje kod večeg dela publike.

Bujne grudi kipile iz minijaturnog kupaćeg (foto)

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

 

Komentari (0)

Loading