Celebrity News

Nataša Bekvalac otkrila šta je ćerki Hani promenilo život! (foto)

Nataša Bekvalac otkrila šta je ćerki Hani promenilo život! (foto)

story

Nataša Bekvalac ističe da će ćerka Hana će tek sada videti šta znači briga i potpuna odgovornost


Deca kroz brigu o životinjama uče o odgovornosti i obavezama jer dolazak kućnog ljubimca u porodicu nije igra, a toga je svesna i pevačica Nataša Bekvalac
. Kako je njena starija ćerka Hana napunila već 13 godina, drugarice su rešile da je obraduju posebnim poklonom - kupile su joj malog psa. Nataša je naravno oduševljena iznenađenjem, ali je i svesna koliko će to promeniti život njene ćerke.

Nataša Bekvalac čestitala ćerki rođendan: Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice

Nataša bekvalac

Samo da prijavim da će ostati, naravno. Lepo ste to sve zajedno smislile, to znam, ali će Hana tek sad videti šta znači briga o psu i potpuna odgovornost. Za sada, nakon sedam sati, dobro joj ide napisala je Nataša uz fotografiju psa koju je podelila na svom Instagramu.

Nataša Bekvalac posle brojnih krahova iskreno o ljubavi: Nema ko da mi pije krv na slamčicu!

Nataša Bekvalac se pridržava bezbednosnih mera tokom vandrednog stanja

Većina nas nije ni slutila da će pandemija korona virusa do ove mere zaustavi našu svakodnevicu. Svi koji mogu, rade od kuće, kretanje je ograničeno, pa se sve aktivnosti svode na unutrasnjost doma.  Nataša Bekvalac ima sreću da je njen dom na salašu u Čeneju, pa sa ćerkama Hanom i Katjom svakodnevno uživa u velikom dvorištu i šetnji.

Ona je na instagramu objavile fotografije sa svojom dvogodišnjom mezimicom i čini se da one sadržajno provode vreme tokom vandrednog stanja.

Korona virus: Nataša zabrinuta, Slavica spremna a Jelena šokirala ovim eksperimentom (foto/video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 5. Апр 2018. у 5:08 PDT

Nataša je salaš uredila nesposredno pred rođenje druge ćerke Katje, u februaru 2018. godine. Njen plan je bio da tamo živi sa starijom ćerkom Hanom, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, i tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem. Međutim, zbog porodičnog nasilja koje je doživela, od Luke se razvela, pa u svojoj oazi mira uživa samo sa svojim mezimicama. Osim luksuzne vile u dvorištu ima velelepni bazen, voćnjak iza kuće a sve okruženo nestvarno lepom prirodom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 6. Јун 2017. у 9:08 PDT

Nataši odgovora mesto gde se nalazi salaš jer nije daleko od Beograda, te kad god poželi ili ima poslovne obaveze brzo može da stigne do prestonice.

Zbog emotivnih reči Nataše Bekvalac i vi ćete brisati suze! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 23. Јул 2017. у 10:25 PDT

Nataša Bekvalac sa ćerkama ima stabilan odnos

Nije lako biti samohrana majka, ali Nataša Bekvalac ističe da je zahvalna zbog te uloge koju joj je život namenio jer sa ćerkama ima odnos koji je izgrađen na ispravnim temeljima

– Za odnos kakav imam sa ćerkama potreban je dobar temelj koji sam napravila, a ne da li ću sa njima provesti tri ili 18 sati. Imamo stabilan odnos pun ljubavi.

Nataša Bekvalac – Nigde bez sestre (foto)

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 19, 2019 at 8:53am PDT


– Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke. Teško je ali i prelepo, privilegija je i one me čine srećnom i zadovoljnom ženom, rekla je nedavno Nataša koja je otkrila da sa starijom ćerkom muči pubertetske muke zbog čega je zatražila pomoć bivšeg supruga.

Nataša Bekvalac danas puca od ponosa zbog ćerke Hane

– Hana je sada u periodu puberteta i moram priznati da sam pozvala Danila u pomoć i mogu vam reći da uživam dok ih gledam zajedno . Ja sam malo opasnija kada je vaspitanje u pitanju, za razliku od Danila koji je blaži prema Hani i zaista mi pomaže – rekla je nedavno Nataša.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading