Celebrity News

Nataša Bekvalac urnebesnim komentarom oduševila sve razvedene dame

Nataša Bekvalac urnebesnim komentarom oduševila sve razvedene dame

Novosadska Barbika Nataša Bekvalac družila se sa fanovima na Instagramu i tim povodom odgovorila na interesantno pitanje u vezi razvoda...

Budući da iza sebe ima tri braka, Natašu Bekvalac često stavljaju u kontekst merodavnih žena koje treba da pričaju na temu ljubavi. Ovoga puta, Nataša Bekvalac je baš u tom kontekstu pružila savet razvedenim ženama.

Nataša je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jedno je privuklo najviše pažnje koje je glasiloovako:

 - Daj neki savet sveže razvedenim ženama - glasilo je pitanje, a odgovor je fenomenalan:

- Bitno da je nekad bilo lepo - citirala je Nata stihove pesama svoje koleginice Ane Nikolić. 

Nataša Bekvalac otkrila kada će se udati četvrti put!

Nataša Bekvalac ne boji se novih ljubavi!

U razgovoru sa našom novinarkom u intervjuu za naš magazin "Story" Nataša Bekvalac otkrila je da veruje u ljubav, ali da u brak kao instituciju, ne veruje. Na pitanje da li priželjkuje ljubav zbog koje će ponovo “izgubiti glavu” ili se možda pribojava te mogućnosti, lepa ovosadska Barbika odgovorila je:

– Više se ničega ne bojim i ne pribojavam.

31. decembra 2018. je objavljen tekst u kome je pisalo – verujem u ljubav, verujem i u muškarce, jedino u brak kao instituciju više ne verujem, jer ga smatram besmislenim. Da li se za dvanest meseci nešto promenilo?

- Nije, to je ono što zaista osećam i najpribližnija definicija mojih pogleda. Brak kao instituciju, zaista, smatram besmislenim i prevaziđenim. Radujem se što nove generacije vrlo slično razmišljaju, što nisu opterećeni i što se mnogo lakše nego mi, a pogotovo oni stariji od nas, oslobađaju onoga što nam društvo nameće. Ono nas stavlja u kalupe i samim tim nas ograničava u svakom smislu.

Umesto prženica ponudila seks: Nataša Bekvalac otkrila svoj najveći blam

Ipka, Nataša nije izgubila veru u ljubav, pa kako kaže, i da lje veruje u ljubav do kraja života.

– Zaista verujem u ljubav do kraja života, ali to ne znači da bilo ko treba da se obaveže, da obeća, da da zavet… To nije ni potrebno ako je nešto stvarno i ako ti neko pripada. Presrećna sam što sam se oslobodila tih kalupa i što nisam stala u red onih koji se zadovoljno smeše sa instagrama, a zapravo su duboko nesrećni i tužni. Moj izbor je drugačiji život.

Nataša Bekvalac PRVI PUT o porodičnom nasilju koje je preživela i bivšem suprugu: Na sudu su me pitali “zašto si ga naglo budila”!

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

 

Komentari (0)

Loading