Celebrity News

Raskinuli Ana Mihajlovski i Vuk Kostić, javnost u šoku!

Raskinuli Ana Mihajlovski i Vuk Kostić, javnost u šoku!

Vanredno stanje u zemlji dovelo je do toga da se šarmatna voditeljka Ana Mihajlovski i jedan od omiljenih domaćih glumaca Vuk Kostić razdvoje. Na kratko, nadamo se...

Dugo se nagađalo i šuškalo da su lepa voditeljka Ana Mihajlovski i poznati glumac Vuk Kostić u vezi... Razna pisanja medija oni nisu ni potvrđivali niti demantovali, već su se u jednom momentu pojavili zajedno u javnosti. Bilo je više nego očigledno da su srećni i zaljubljeni.

Naime, polovinom februara došli su na promociju serije "Južni vetar", a posetioci su bili oduševljeni koliko ovaj par izgleda skladno i zaljubljeno. Tom prilikom šarmantna voditeljka i šmeker dobrog glasa nisu davali zvanične izjave o svom ljubavnom statusu, ali su rado pozirali foto-reporterima. Sve vreme su se čvrsto držali za ruke, pa komentari nisu bili ni potrebni...

A onda se desilo ono što niko nije mogao da nasluti - vanredno stanje. I razdvajanje.

- Vuk i Ana se već dve nedelje uopšte nisu videli. Redovno se čuju, ali su rešili da naprave malu pauzu. Otkako je proglašeno vanredno stanje, oni su odlučili da se svako posveti svojoj porodici, a da vezu trenutno stave na stend-baj. Vuk je veoma privržen majci, naročito zato što nakon očeve smrti brine o njoj. Budući da je starija populacija najugroženija pandemijom korona virusa, on ne želi da svojom neopreznošću ugrozi majku - ispričao je izvor blizak paru za magazin "Vip Svet".

Zvanično je! Ana Mihajlovski i Vuk Kostić prvi put zajedno u javnosti! 

- Zato je odlučio da bude u izolaciji, da se ne kreće po gradu, pa čak i da se ne viđa sa Anom. Sa druge strane, ona ima troje dece, dve ćerkice i sina, pa ni njoj nije do izlazaka, osim što mora do prodavnice ili apoteke. Tim više što sada ima slučajeva i da su deca zaražena korona virusom - istakao je pomenuti izvor i dodao:

- Nije to ništa čudno. Oni su odgovorni ljudi, imaju svest o ozbiljnosti stanja u kom se nalazimo i bezbednost porodica su stavili ispred svojih želja.

Nakon što je Vuk Kostić podelio njihovu prvu zajedničku sliku, Ana Mihajlovski se konačno oglasila o vezi sa umetnikom

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić ovog meseca obeležili bi šest meseci veze, ali slavlje će morati malo da pričeka...

- Njih dvoje su se baš našli i odlično se razumeju. Naravno, nije im lako. Žele da budu jedno sa drugim, ali su na pauzi do daljnjeg. Inače, u aprilu je trebalo da proslave pola godine veze, pa će verovatno sa zakašnjenjem napraviti žurku za sve prijatelje. Oni su stalno na vezi. Vuk je pravi džentlmen. Stalno pokazuje Ani koliko mu je stalo do nje, a sada gleda da joj stalno priređuje neka iznenađenja. Svakog dana je zasmejava preko video-poziva - dodao je izvor za spomenuti nedeljnik.

- Ma, svaka im čast. Ovim su pokazali koliko zapravo brinu jedno o drugom i koliko su odgovorni ljudi - istakao je izvor na kraju.

Sa nestrpljenjem čekamo završetak ovog vanrednog stanja, a Ani i Vuku želimo da nam ponovo širokim osmesima pokažu kako su prebrodili tešku situaciju koja ih je razdvojila.

Fatalne Ane ostavljaju neizbrisiv trag u životu Vuka Kostića

Zanimanje javnosti za emotivan odnos između dve "selebriti" ličnosti kao što su Ana Mihajlovski i Vuk Kostić ne bi trebalo da čudi. Oboje imaju turbulentnu istoriju odnosa sa bivšim partnerima.

Ana je imala dva braka, iz prvog s vlasnikom produkcijske kuće “Emotion” Goranom Stamenkovićem ima ćerku Ivu (11). Iz drugog braka s Mirkom Grubinom ima ćerku Zoju (8) i trogodišnjeg sina Petra.

Da li je realan svet toliko bolan? Ana Mihajlovski ima važnu poroku za sve one koji život žive na internetu!

Javnost je znatiželjna da otkrije da li će pored Kostića pronaći sve ono što joj je potrebno u partnerskom odnosu, dok se slično pitanje postavlja i za zgodnog Vuka.

Glumac je jednom bio veren devojkom koja se takođe zove Ana, a koja nije pripadala javnom životu. Četiri godine proveo je u vezi s glumicom Bojanom Stefanović, iako je još čuvenija ljubav bila ona koju je gajio prema Jelisaveti Orašanin.

Vuk Kostić otkrio svoju najveću želju, a nije vezana za posao!

Dovodili su ga u vezu s još mnogim lepoticama. Poslednja zvanična veza koju je imao pre Mihajlovske, bila je ona koju je u septembru prošle godine raskinuo sa Aleksandrom Popović.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading