Celebrity News

Milan Stanković ovom fotografijom rasplakao sve: Moja sestra spasava živote! (foto)

Milan Stanković ovom fotografijom rasplakao sve: Moja sestra spasava živote! (foto)

Emotivna poruka Milana Stankovića razgalila je moja srca a glavni heroj njegove priče ovoga puta je njegova sestra Nastasija. 

Poznati pevač Milan Stanković pre nekoliko dana objavio je sliku svoje sestre u zaštitnom odelu i napisao da je ona njegov heroj i idol. Kako je istakao, ona je samo jedna od većine koja je svoj život stavila na frontalnu liniju odbrane od korona virusa.

Evo kako je Milan, proslavljeni pevač opisao svoju rođenu sestru:

- Ovo je moj heroj i idol, moja rođena sestra Nastasija, duša i najhumanija osoba koju znam... Večeras je na dužnosti. Spašavaju živote obolelih od COVID 19... Ljubi te bata - napisao je Milan na Instagramu uz sestrinu fotografiju.

PROČITAJTE I: Milan Stanković: Rada i ja smo želeli da se sakrijemo od medija, ali su nas drugi odavali

Milan Stanković - Fasciniran Japanom 

Iako već neko vreme nije objavio nešto novo, sigurni smo da se pripreme u toku. Ipak, njegovi stari hitovi ne blede, a pesma „Brane mi te“ i dalje je omiljena među klaberima.

Podsetimo, pomenuta numera, objavljena prošle godine, je treći deo Tokyo trilogije pored „Trans“ i „Kripton“, a spotove mladi pevač je snimao u zemlji kojom je fasciniran – Japanu.

– Japan me je oduvek fascinirao, a Tokio posebno. Otišao sam tamo na poziv vođe japanskog fan kluba, koji postoji još od 2010. godine, tačnije od Evrovizije. Otišao sam sa svojom opremom i konceptom da uradimo Tokio trilogiju – izjavio je Milan posle objavljivanja prve pesme i na komentare zašto to radi, odgovorio da će doći vreme kada će biti shvaćen.

PROČITAJTE I: Japan uzvratio ljubav Milanu Stankoviću na NAJLEPŠI MOGUĆI NAČIN (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Mar 15, 2020 at 4:42am PDT

Milan Stanković na popularnost gleda iz sasvim drugog ugla

Milan Stanković je krajem prošle godine u intervjuu za „Blic“ otkrio da je uzeo pauzu od posla, a da mu je taj savet prevashodno dala majka.

– Mama mi je rekla: “Napravi, sine, pauzu, sačuvaj dušu”. U vremenu ludila i hiperprodukcije da biste bili inspirisani i napravili nešto što zaista vredi to i ima smisla. Odlučio sam da se malo odmorim i radim na novim projektima – rekao je Milan, a na pitanje da li to znači da je nekada morao da proda i dušu zarad uspeha, Milan je objasnio:

– Moja duša nije na prodaju. Ja sam primer da ne treba pristajati na prodaje. Pre sam plaćao svoju slobodu nego prodavao dušu.

Bilo kako bilo, Milan Stanković od početka karijere izdvajao se od većine umetnika a svojom pojavom, glasom i načinom interpretacije ostao je prepoznatljiv sve do danas.

PROČITAJTE I: Milan Stanković progovorio o plastičnim operacijama

 

View this post on Instagram

 

Šta još mogu da učinim za vas? ? #stayhome

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Apr 2, 2020 at 9:41am PDT

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading