Celebrity News

Iza zavese krije se nešto drugo: Evo šta je zapravo razdvojilo Anu i Vuka

Iza zavese krije se nešto drugo: Evo šta je zapravo razdvojilo Anu i Vuka

Glumac Vuk Kostić i voditeljka Ana Mihajlovski privremeno su razdvojeni i to zbog pandemije koronavirusa.

Popularna voditeljka Ana Mihajlovski i poznati glumac Vuk Kostić, prema pisanju domaće štampe, samo su privremeno razdvojeni.

Naime, po proglašenju vanrednog stanja u zemlji, glumac se zabrinuo za zdravlje majke Gordane i odlučio da je odvede u vikendicu nadomak Beograda. Tu planira da ostane dok ne prođe epidemija.

- Vuk se brine o zdravlju svoje majke Gordane, a kada je shvatio koliko je epidemija koronavirusa ozbiljna, rešio je da preduzme drastične mere. Kostićeva porodica već dugo nedaleko od Beograda ima vikendicu, u koju Vuk često odlazi jer obožava prirodu i lov. Međutim, sada je tamo odveo majku jer je želeo da je skloni iz grada kako bi je zaštitio od svih potencijalnih izvora zaraze - rekao je izvor blizak glumcu, a prenosi „Srpski telegraf“.

Pročitajte i: Komšije Vuka Kostića navode da ga Ana Mihajlovski posećuje gotovo svake noći

Izvor navodi da ga je njegova devojka Ana Mihajlovski podržala u toj odluci.

- Odmah je saopštio Ani da će morati da budu razdvojeni narednih nekoliko meseci jer mu je majčino zdravlje na prvom mestu, što je ona dobro prihvatila. Iako joj veoma nedostaje i volela bi da provodi vreme sa njim, Ana je razumna i shvata da je briga o zdravlju najbitnija. Takođe, voditeljka je sledila primer svog dečka, pa radi očuvanja zdravlja svoje troje dece iz stana izlazi samo kada odlazi u nabavku - priča izvor.

Pročitajte i: Ana Mihajlovski otkrila šokantne detalje iz privatnog života, ali gde je tu Vuk Kostić?

- Oni se svakodnevno čuju, a iako im razdvojenost teško pada, trude se da to nadomeste. Stalno razmenjuju fotografije i jedno drugom pričaju kako provode dane u izolaciji. Čak se nijednom nisu posvađali. Slažu se bolje nego ikada jer su svesni da je ovo jedini način da zaštite svoje najmilije i da će biti zajedno čim se epidemija završi.

Ana i Vuk prvi put zajedno u javnosti

Jedan od najlepših parova na javnoj sceni, Ana Mihajlovski i Vuk Kostić, viđaju se od početka oktobra.  Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

Na početku je sve delovalo kao prijateljstvo. Međutim dopali su se jedno drugom i shvatili da među njima vlada neka čudna hemija. Zato su veoma brzo i uplovili u vezu.

Zaljubljeni i srećni, rame uz rame, Ana i Vuk sredinom februara, prvi put, pojavili su se zajedno na jednom javnom događaju. U pitanju je bila promocija serije “Južni vetar”, čime su potvrdili da ljubav cveta.

Ana Mihajlovski gotovo svake noći posećuje Vuka u njegovom stanu, kažu komšije

U nadi da će s Kostićem ostvariti dugačku i berićetnu vezu, Ana proteklih meseci delovala je kao nova žena. Budući da su gotovo sve njene bivše ljubavi bile ozbiljne, možda će na tom polju ona ipak promeniti Vuka, koji se do sada nije ženio, iako je u više navrata govorio da bi voleo da se ostvari kao otac.

PROČITAJTE I: Ana Mihajlovski priznala ovo o bivšem suprugu!

Da li je imao priliku da upozna Anine naslednike nije poznato, ali Vukove komšije navode da ga voditeljka gotovo svake noći posećuje u njegovom stanu na Vračaru. Sigurno je i upoznala njegovu majku Gordanu, s kojom on živi.

Kako komšije pretpostavljaju, danju se Ana nikada ne pojavljuje kako bi izbegla praćenje fotografa. Dodaju da im  je par delovao jako srećno.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading