Celebrity News

Siniša Mihajlović: Sada sve može da me rasplače!

Siniša Mihajlović: Sada sve može da me rasplače!

Pojavljivanje srpskog trenera Siniše Mihajlovića na stadionu "Olimpiko", pre nekoliko nedelja i to devet dana nakon što je proslavio 51. rođendan, obeleženo je njegovim najizrazitijim osmehom otkako je objavio da se bori s leukemijom – s tribina je dobijao podršku supruge i ćerki, a italijanski mediji osvrnuli su se i na njegov primetno bolji fizički izgled

 

Srpski trener Siniša Mihajlović (51) oduševio je sve poštovaoce njegove karijere, kao i ljude koji su mu poslednjih meseci pružali neizmernu podršku u borbi sa bolešću. Slavni sportista, rodom iz Vukovara, koji je pre nekoliko meseci javnosti otkrio da se bori s leukemijom, tokom utakmice “Bolonje” protiv “Lacija” nije skidao osmeh s lica.

Budući da je devet dana pre utakmice proslavio 51. rođendan u svom domu, okružen članovima porodice i najboljim prijateljima, povoda za dobro raspoloženje bilo je napretek. Italijanska javnost odmah se osvrnula na njegov primetno "zdraviji" izgled, pretpostavivši da terapija ide dobro.

Pre manje od tri meseca dao je intervju za italijanski "Gazeta delo sport" u kom je govorio o bolesti i korenitim promenama koje su usledile.

- Ponovo sam otkrio deo sebe za koji nisam ni znao da je tu, ili bar koji je bio sakriven. Sada sve može da me rasplače. Povremeno kažem sebi da Siniša postaje kmeza, ali je u isto vreme veliko zadovoljstvo što sve tako snažno osećam umesto da suzdržavam emocije - priznao je bivši golgeter, koji je dobio čak šesnaest trofeja tokom 18 godina profesionalne karijere. Ipak, on ne prestaje u javnosti da ističe kako mu je porodica najbitnija u životu.

Pročitajte i: Samo u magazinu „Story“ – Siniša Mihajlović: Poslednja šansa za izlečenje

- Proveo sam Božić s porodicom, a to je u mom stanju najviše čemu sam mogao da se nadam. Testiranja idu dobro, osećam se jače svakog dana, tu mi je majka, tu su mi supruga i deca. Miran sam i srećan zbog svega. Sada cenim svaki mogući trenutak, stvari koje nisam ranije ni primećivao, jer sam bio u velikoj žurbi da uradim ono što je sledeće - otkrio je popularni Miha, koji je istakao da je značaj njegove porodice u borbi koju vodi ogroman. Dodao je da je sa suprugom Arijanom izgubio bebu pre nešto više od dve godine.

Instagram/ariannamihajlovic

- Arijana i ja čekali smo još jedno dete. Nažalost, trudnoća je stopirana. Imati dete sa 50 godina slično je početku, osetiš se ponovo mladim. U bolu, vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dete bio izazov vremena - naveo je Mihajlović koji je suprugu, koja mu je rodila petoro dece, upoznao tokom posete Rimu 1995, kada je zbog prevelike treme glumio da nije zainteresovan za televizijsku voditeljku.

Pročitajte i: Siniša Mihajlović nasmejan pored supruge, a njene reči su pune optimizma! 

- Ona mi je uzvratila istom merom iako mi je kasnije priznala da je glumila. Provod smo nastavili u jednoj rimskoj diskoteci, gde smo se zbližili. Hemija je proradila, pa sam njenoj drugarici priznao da bih se sutra oženio Arijanom - naveo je sportista koji je otpočeo vezu s lepom Italijankom te noći. Potom su je razvijali posećujući jedno drugo, budući da je on tada živeo u Đenovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Feb 7, 2020 at 3:47pm PST

Nakon Arijanine selidbe kod Siniše i okončanja televizijske karijere, usledila je svadba 1996. u Italiji. U Srbiji su se venčali 2005. u crkvi u Sremskim Karlovcima. Tada je bračni par pokazao koliko ima plemenito srce. Na pozivnicama koje su poslali porodici i prijateljima naglasili su da ne žele poklone. Umesto toga zamolili su sve koji su nameravali da im kupem kupe nešto pomognu tamošnjem Domu za nezbrinutu decu.

Srpski trener Siniša Mihajlović: Čovek mora da veruje u sebe

U jednom od ranijih intervjua srpski trener Siniša Mihajlović je podvukao koliko je važno biti uporan, disciplinovan i verovati u sebe. "Najvažnija je volja. Čovek mora stalno da iskušava sebe". Snažna volja mu je pomogla u bolesti, ali ju je demonstrirao i stavom da javno ohrabruje sve one koji prolaze kroz sličnu situaciju:

- Dužan sam da ljudima koji su me ohrabrivali pokažem kako nema razloga da se boje, već da se bore - poručio je legendarni Miha.

Srpski trener Siniša Mihajlović oglasio se iz karantina par dana nakon uvedenog vanrednog stanja

Trener Bolonje, odlučio je da se oglasi iz karantina i čitavom svetu da podršku u borbi protiv ovog opakog virusa, koji je odneo mnogo ljudskih života.

Siniša je dao je veliki intervju za „Gazetu delo Sport“ gde je zamolio sve da budu disciplinovani i hrabri.

- Moramo da se borimo, da pobedimo virus, a posle ćemo da završimo prvenstvo. I svi ćemo biti bolje, virus ćemo pobediti, u kući. Samo bez treninga, fudbal je prvo morao prestati - izjavio je Mihajlović za ovaj italijanski medij.

Pročitajte i: Siniša Mihajlović sa suzama u očima: Četiri teška meseca su iza mene, izvinite što plačem

Siniša Mihajlović uputio mladima važnu poruku!

Svestan da je omiljen i među mlađom populacijom, Mihajlović je imao jasnu poruku i za njih.

- Kad kažu da uglavnom umiru stari, kao da to kažu sa dozom olakšanja. Stariji nisu broj. Oni su veliki resurs. Oni su naša istorija, osećanja. Oni su naš genetski kod. Oni su ti koji su nas pretvorili u ovo što jesmo - istakao je srpski trener.

Mihine reči preneli su skoro svi svetski mediji, što samo pokazuje koliko je cenjen i da je čitav svet uz njega dok bije svoju najveću i najtežu životnu bitku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Feb 7, 2020 at 2:50pm PST

Komentari (0)

Loading