Celebrity News

Emina Jahović 'krizira' u novoj pesmi (video)

Emina Jahović 'krizira' u novoj pesmi (video)

Pop pevačica Emina Jahović objavila je novu pesmu "Kriziram" čiji naziv, po mišljenju mnogih, u vreme pandemije koronavirusa savršeno odgovara trenutnoj situaciji

Posle duže muzičke pauze, popularna pevačica Emina Jahović, pre oko mesec dana objavila je na svojim društvenim mrežama da priprema spot za novu pesmu.

I to je uradila na potpuno nesvakidašnji način.

Zanosna brineta je preko noći promenila imidž i postala - plavuša. Komentari su bili podeljeni, ali izgleda da je većina podržala odluku pevačice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Mar 3, 2020 at 4:22am PST

Ubrzo je otkriveno da je boju kose promenila samo zbog snimanja video spota za numeru "Kriziram" koji je danas ugledao svetlost dana.

Iako u vreme dok je pop pevačica postavljala promo fotografije koje su najavljivale pojedine scene iz spota, niko nije ni slutio da ćemo dospeti, svako u svoja četiri zida, usled pandemije koronavirusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Mar 8, 2020 at 9:05am PDT

Naime, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, mnoge je Eminin spot asocirao na trenutnu situaciju u zemlji i na određenu vrstu izolacije. Kako se vidi, pevačica se nalazi sama u praznim prostorijama, dok preko nje padaju senke zatvorskih rešetaka.

Iako pesma, sem inicijalnog naziva i spota, nema puno veze sa koronavirusom, pevačica sama kaže da joj “nije dobro” i da “krizira”.

Pogledajte spot za Emininu novu pesmu ⬇⬇⬇

"Svaka čast. Iz godine u godinu si sve bolja, i mislim da vrhunac tvoje slave tek dolazi", "Toliko kreativna devojka koja je stvorena za svetsku scenu! Uprkos tome što je majka dvoje dece, izgleda kao bomba! Da joj i devojke pozavide. Ženo, devojko, kapa dole!", "Emina je daleko ispred naše estrade, a premalo medijski zastupljena", neki su od pozitivnih komentara upućenih pevačici.

Pročitajte i: Emina Jahović poslala snažnu poruku, a mnogi su se postideli!

Međutim, ima i onih kojima su se zapitali "Kakav je ovo tekst?", neki, kažu da su pomislili da se radi o muzici za tursku seriju.

Nekima se jako dopada Eminina nova pesma, drugima baš i ne, ali ono što pevačicu sigurno raduje je da je za veoma kratak period pesma "Kriziram" ušla u Jutjub trending.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading