Celebrity News

Mirka Vasiljević: Nijednoj ženi fudbalera nije lako!

Mirka Vasiljević: Nijednoj ženi fudbalera nije lako!

Ata Images

Jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić vanredno stanje, uvedeno zbog pandemije koronavirusa, zateklo je na Kipru. Predstojeće praznike će, tako, morati da provedu na ostvru, pošto im je planirani let za Srbiju otkazan

 

Glumica Mirka Vasiljević, zgodna partnerka fudbalera Vujadina Savića i majka troje dece, trenutno se nalazi na Kipru. Tamo se preselila pre pola godine zbog Vujadinovih poslovnih obaveza. Zbog pandemije koronavirusa porodica gotovo ne izlazi iz svog doma, a kako glumica kaže, na Kipru su zatvorili sve osim prodavnica i apoteka čim se pojavio prvi zaraženi. Dodaje da su i jako velike novčane kazne za zadržavanje napolju, bez odgovarajuće dozvole.

Porodica je na okupu i vreme provodi u kućnoj izolaciji, a poznata glumica je, tako, neočekivano dobila novu ulogu. Njeno glavno zanimanje ovih dana je posao učiteljice. Morala je da se vrati u školske klupe.

- Imam dosta da radim oko škole kako deca ne bi zaostajala sa gradivom. Od osam ujutru do dva-tri po podne imaju časove i u tom periodu sam maksimalno posvećena predavanjima - rekla je Mirka za "Kurir".

- To je moja nova uloga. Nije jednostavno jer nisam školovana za to. Sva sreća da nosim naočare i da sam štreber. Prolazim kroz neke nove stvari i učim. Bože moj, sutra ako unucima bude trebalo da se pomaže, znaću i biću kul baba koja zna sve. Taman što sam završila svoje fakultetske obaveze, vratila sam se u školu - dodala je.

Mirka Vasiljević: Biti žena fudbalera je ozbiljan posao

Zbog Vujadinovih profesionalnih angažmana Mirka kaže da često nisu u prilici da budu zajedno, kao i da to nije lako. Dodaje i da sebe ne gleda kao ženu fudbalera, mada je mnogi tako oslovljavaju.

- Ne gledam sebe kao ženu fudbalera, nego kao Vujadinovu ženu. Svačiji muž mora da se bavi nekim poslom. Biti žena fudbalera je ozbiljan posao, nije to mala stvar. Nijednoj ženi fudbalera nije lako. Kolike god da su zarade, gde god da žive, to nije lako. Dosta vremena ste same, stalno neka neizvesnost da li se selite, da li je u timu, da li igra ili ne igra. Živiš od šest meseci do šest meseci - rekla je Mirka za pomenuti list.

Pročitajte i: Da se Vujadin pita ne bi bilo ovako: Mirka otvoreno o planovima za budućnost

Iako sada ona i Vujadin vreme provode isključivo kod kuće, Mirka kaže da bez obzira na to voli da se sređuje i da vodi računa o sebi.

- Volim da se doteram, pa sam takva i u inostranstvu, iako sam samo u kući. Često se Balkanci sa kojima Vujadin igra šale na moj račun: „Evo je Mirka, opet se sredila da se prošeta iz dnevne sobe do kuhinje“, ali, evo, sad je došlo stvarno tako vreme. I ovde se sređujem, samo što se ne šminkam, nego odmaram lice i nisam u štiklama - rekla je Mirka.

Pročitajte i: Mirka i Vujadin – Evo zašto su toliko intrigantni!

- Nisam od onih žena kao ovde me niko ne zna i imaću punđu na vrh glave i biće mi masna kosa. Želim da budem sebi lepa kad se pogledam u ogledalu, a i kad me Vujadin vidi, da kaže: "Aha, ovo je ona žena u koju sam se zaljubio, a ne - vidi na šta liči" - dodala je.

Kaže da joj se život mnogo promenio otkako je proglašeno vanredno stanje i da se više interesuje kakva je situacija u Srbiji nego na Kipru. Planirala je da za Beograd dođe polovinom aprila zbog praznika i zakazanih predstava.

Ali, kao i svi mi, moraće da sačeka da se situacija stabilizuje kako bi nastavila sa normalnim životom.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading