Celebrity News

Pevačica Ana Bebić zabrinuta: "Ne znam gde ću se poroditi"

Pevačica Ana Bebić zabrinuta: "Ne znam gde ću se poroditi"

Poznata pevačica Ana Bebić uskoro će se na svet doneti dečaka i kako kaže, jedva čeka da upozna novog člana porodice, a dodaje i da je malo zabrinuta zbog pojave opasnog virusa u nekim porodilištima

 

Pevačica Ana Bebić vreme u izolaciji provodi sa suprugom Ivanom, sinom Matijom i psom. Poštuju sve propisane mere kako zaštitili i sebe i druge od opasnog virusa.  Iako je zabrinuta zbog porođaja koji očekuje ubrzo, lepa Metkovčanka kaže da je srećna, pre svega, što je porodica na okupu.

- Ne mogu da se požalim. Ne pamtim kada smo ovako lepo kuvali, kada smo imali vremena da se družimo, da zajednički pogledamo televiziju. Suprug radi od kuće, tako da se nas troje, sa četvrtim u stomaku i psom držimo zajedno - rekla je Bebićeva za "Telegraf TV" i dodala kako ih posebno uveseljava sinčić Matija.

- On će uskoro napuniti dve godine i sada je cirkus u kući. Ne može vam biti nikako dosadno. On sada sve dira, sve ga zanima. Sad već počinje lagano da priča i onda zabavi nikad kraja.

Pročitajte i: Ana Bebić Đolić: Ne mislim da je brak samo komad papira

S obzirom na to da je uvedena nova mera kojom je određen, do sada najduži policijski čas tokom vikenda, Ana je ispričala kako ona podnosi to.

- Mi imamo malu baštu. Tu izađemo, pa stvarno nije problem izdržati dva dana, da bismo svi bili koliko-toliko zaštićeniji i da se ovo što pre završi. Pridržavamo se svih mera, čuvamo se koliko možemo i tako dan za danom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Mar 15, 2019 at 3:42am PDT

Ana Bebić: Jedva čekam da upoznamo našeg četvrtog člana porodice

Pošto se porođaj bliži, kaže da je malo zabrinuta zbog toga što se koronavirus pojavio u nekim porodilištima.

- Ostalo je još malo do porođaja, sad sam u devetom mesecu, pa mogu da se porodim kad hoću. Nikad se ne zna. Naravno da se plašim. Normalno kad više ne brinete samo o sebi, nego i o drugome, ali čuvamo se. Još uvek ne znam gde ću se poroditi. Videćemo kako će se dani odvijati, ali sve u svemu, imam par opcija.

- U devetom mesecu su non-stop kontrole, svako malo, ali sve je ok. Ide po planu i programu. Tako je išlo i kod prvog deteta, Matije, pa nas je iznenadio 20 dana pre. Sad ćemo videti šta ovaj drugi ima u planu. Pomešana su osećanja sad, ali u suštini jedva čekam da upoznamo našeg četvrtog člana porodice - rekla je Ana za "Nova.rs".

Na pitanje da li su ona i njen suprug Ivan Đolić odabrali ime za dečaka, rekla je:

- Nismo još smislili ime. Videćemo.

Pročitajte i: Ana Bebić za magazin „Story“: U drugoj trudnoći sve je lakše!

Najsrećniji dani života

Podsetimo se, pevačica Ana Bebić, poznata po hitovima „Dilema“, „Preživeću“, „Litar vina“, sem po brojnim singlovima i jednim albumom, može se pohvaliti i poslovnim saradnjama sa velikim regionalnim zvezdama. Sarađivala je sa Severinom, grupom „Flamingosi“, Danijelom Pavlovićem i drugima.

Učestovala je na manifestaciji „Sunčane skale“, a 2009. godina i na „Dori“, hrvatskom takmičenju za predstavnika na Evroviziji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Jul 30, 2017 at 12:39pm PDT

Nekadašnja učesnica takmičenja “Operacija trujumf” i njen partner, IT stručnjak Ivan Đolić, upoznali su se 2016. godine. Vrlo brzo su uvideli da dele iste poglede na svet i životne stavove, te je njihova veza odmah postala ozbiljna.

Zaljubljeni par je tokom perioda zabavljanja stekao mnoge divne uspomene, pošto su često odlazili na zanimljiva putovanja s kojih su se uvek vraćali puni lepih utisaka. Po slikama koje su oboje objavljivali na Instagramu, moglo bi se reći da im je Italija bila omiljena zemlja.

Venčali su se 2017. godine. Prvog sina Matiju dobili su u maju 2018, a srećni par ovih dana očekuje još jedno dete.

Komentari (0)

Loading