Celebrity News

Monika Beluči prvi put javno prozvala bivšeg supruga: „Nadam se da će početi da brine“

Monika Beluči prvi put javno prozvala bivšeg supruga: „Nadam se da će početi da brine“

Tokom izolacije u svom domu u Francuskoj, glumica Monika Beluči javno se obratila bivšem suprugu u nadi da će on više vremena posvetiti zajedničkim ćerkama

 

Italijanska glumica Monika Beluči (56) zbog pandemije koronavirusa trenutno se nalazi u samoizolaciji u svom domu u Francuskoj u društvu svoje dve ćerke. Jedna od najlepših glumica svih vremena živi u prelepoj kući sa pogledom na okean na obali Francuske. Kako kaže, sada ne može, da ide na plažu, ali slobodno vreme provodi u svojoj bašti.

Ona je nedavno osvanula na naslovnoj strani magazina Harper’s Bazaar, a u dugom intervjuu je istakla da se ceo njen svet vrti oko dnevnih obaveza ćerki.

Dodaje da je tužna zbog trenutne situacije, jer bi želela da se njen bivši suprug Vensan Kasel više posveti zajedničkim ćerkama.

- Nadam se da će Vensan u jednom trenutku početi da brine o svemu ovome - rekla je Monika.

Ovo je, inače, prva njena prozivka na račun bivšeg životnog saputnika, sa kojim je posle razvoda ostala u dobrim odnosima.

Pročitajte i: Monika Beluči: Ne smem da se razbolim, potrebna sam ćerkama

Monika Beluči zabrinuta za roditelje u Italiji

Snimanja, crvene tepihe, promocije, festivale, prelepa glumica je ostavila iza sebe na neko vreme. Sada ima dosta vremena za sebe i razmišljanja o životu. Posebno je zabrinuta zbog situacije u Italiji gde žive njeni roditelji koji joj, kako kaže, mnogo joj nedostaju.

- Izolacija nas je naterala da se ponovo spojimo, razmislimo o svemu. Prava ljubav, prijateljstvo i porodica su bitni. Moji roditelji imaju 83 i 77 godina i mislim mnogo o njima - dodala je ona.

- Situacija u Francuskoj je strašna, ali svako veče kada vidim broj mrtvih u Italiji, zaprepastim se. Imam kamen na srcu, ja sam empatična i osećam bol drugih - zaključila je zabrinuta glumica.

Vensan Kasel: Mislio sam da je dobila ulogu na filmu samo zbog izgleda

Podsetimo se, Monika Beluči i Vensan Kasel upoznali su se 1996. godine na snimanju francuskog filma „Stan“. Kako su kasnije oboje priznali, hemija između njih dvoje nije se ostvarila u istom momentu, već je bilo potrebno neko vreme da se emocije rasplamsaju.

- Čim sam upoznao Moniku, nekako sam raskrstio sa sobom jer nisam želeo da budem tip glumca koji će se zabavljati sa svojom koleginicom iz filma. Verovao sam da će se to u jednom trenutku pretvoriti u katastrofu. Ono što je neverovatno jeste to da se naša privlačnost nije ostvarila odmah i bilo je potrebno neko vreme pre nego što sam krenuo da joj se udvaram - rekao je Vensan u jednom intervjuu i priznao da je Moniku prvo video kao manekenku koja je samo zbog svoje lepote dobila ulogu u filmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Dec 6, 2019 at 8:48am PST

- Kada sam je prvi put ugledao, smatrao sam da ju je režiser zaposlio samo zbog izgleda i nisam toliko obraćao pažnju na nju smatrajući da je ona samo još jedna od manekenki koje žele da postanu glumice. Ali, živeći sa Monikom naučio sam da se gluma ne vrti samo oko lepote. Ona je izvrsna glumica i zato ima dosta posla. A ja, kako sam ja onda toliko uspešan s ovolikim nosem? - dodao je on.

U vezu su uplovili po završetku snimanja pomenutog filma. Mnogi su im još na početku predviđali krah, a u Holivudu su ih nazivali lepoticom i zveri. Ipak, venčali su se 1999. godine.

Konačni rastanak posle 17 godina veze

Pored privatnog, godinama su delili i poslovni život, tako da su sarađivali na čak devet različitih filmskih projekata kao što su "Doberman" (1997), "Pakt sa vukovima" (2001), "Špijunske tajne" (2004), "Šejtan" (2006) itd.

U braku dobili dve ćerke - Devu i Leoni.

- Presrećan sam što ću imati tri princeze, Moniku u tri izdanja - izjavio je Kasel posle rođenja druge mezimice.

U avgustu 2013. godine, par je šokirao javnost vešću da se rastaje nakon osamnaest godina veze. Monika je sa ćerkicama posle nekoliko svađa napustila njihov tadašnji dom u Rio de Žaneiru. Oboje su izjavili da se razvode sporazumno.

Pročitajte i: Vensan Kasel otkrio kako je preboleo Moniku Beluči

Još jedna lepotica i zver

Mnogi su se često pitali kako je glumac Vensan Kasel uspeo da osvoji jednu od najlepših žena na svetu. Možda u tome nije bila presudna lepota, već šarm i džentlmenski odnos prema damama. Zato ne čudi što je čuveni glumac ponovo osvojio srce, još jedne lepotice.

Naime, pet godina nakon rastanka sa Monikom, Kasel je uplovio u bračne vode sa 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunaki. Nedavno su dobili i ćerkicu Amazoni, čije je ime posvećeno Brazilu gde srećni par živi tokom jednog dela godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey) on Mar 9, 2020 at 6:00am PDT

Vensan se mladom Tinom nedavno preselio u kuću u blizini Monikine, pa stoga čudi što ne nalazi vreme da bivšoj supruzi pomogne oko zajedničke dece…

Komentari (0)

Loading