Celebrity News

Nikolina Pišek prisetila se stravičnog zemljotresa: Uzela sam Unu i sačekala sledeći udar!

Nikolina Pišek prisetila se stravičnog zemljotresa: Uzela sam Unu i sačekala sledeći udar!

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović nažalost, jedna je od mnogobrojinih građana Hrvatske koja je zbog zemljotresa koji je pogodio ovu zemlju pre nekoliko nedelja ostala bez krova nad glavom.

Dva snažna zemljotresa potresla su Zagreb i severozapad Hrvatske. Sve ovo dogodilo se za vreme vanrednog stanja. Jedan je bio jačine 5.3, a drugi pet stepeni Rihtera. Oštećeno je više zgrada, katedarala u centru grada i teže povređeno jedno dete.

Kako „Blic“ saznaje, voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović, kao i njihova ćerka Una Sofija preživeli su dva jaka zemljotresa a u trenutku potresa čitava porodica je spavala u predratnoj vili.

PROČITAJTE I: Nikolina Pišek juče je na dodeli MAC nagrada 2020 ponovo pokazala svoj neukrotivi seksepil i to bez trunke vulgarnosti 

- Tog trenutka kada se sve dogodilo pristupila sam veoma hladno i analitički. Egzekutorski. Hladne glave sam obukla sebe, Unu, uzela pse, sačekala sledeći udar. Kada sam videla da je to serija koja se ne smiruje, napustili smo kuću. Otežavajuća okolnost je što je Una tu noć dobila visoku temperaturu gotovo četrdeset, a u trenutku bila mi je ideja da ću sesti u auto. Ali to je bilo nemoguće jer je bio zaroboljen u dvorištu koje je bilo blokirano jer se potkrovlje i deo krova srušio na automobil i zatrpao izlaz iz dvorišta - počela je voditeljka sovju ispovest a zatim dodala da je jedina opcija bila da stooje napolju, na hladnoći:

- Jedina opcija je bila da stojimo napolju na hladnoći, što smo učinili. Tada su ljudi krenuli da se zovu međusobno, prebrojavali smo se. Jedan prijatelj je došao do nas i ponudio nam svoj automobil. Tako smo Una, psi i ja proveli gotovo ceo dan u autu. Pozvala me je prijateljica da pita kako smo? Rekla sam da smo pola dana ispred kuće i na ulici. Rekla je da dođemo do njih, odvela sam dete, a onda se nekoliko puta vraćala do kuće da vidim kako stoje stvari.

PROČITAJTE I: Nikolina Pišek i njen suprug uradili identične tetovaže na Ibici, njihovo značenje će oduševiti sve (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Mar 9, 2020 at 7:24am PDT

Poznata voditeljka Nikolina Pišek ističe da je veoma teško opisati ovakav nemili događaj onome ko ovako nešto ni je doživeo.

- Teško je to opisati nekome ko to nije doživeo. To je kao da je brzi voz prolazi ispod nogu i zemlja se trese levo-desno pod vama. Vidite zidove koji plešu pred vašim očima i stvari koji se ruše. Sve to uz jezivi propratni zvuk. Uveče se došli statičari koji su nam izdali odobrenje da možemo sa povećanom pažnjom koristiti kuću. Trenutno imam nalepnicu na kući „privremeno neupotrebljivo“. Ali dobra stvar je što je žuta, a ne crvena. Onda ne bih mogla boraviti u kući.

Nikolina Pišek sada ističe da su malo smireniji, ali da se trauma uvukla u njihove kosti - skaču na svaki zvuk.

- Imamo vodu, plin i struju, što je esencijalno. Skačemo na svaki zvuk, spavamo obučeni. Najnužnije stvari mi se nalaze u automobilu. Imam rezervne patike u automobilu, jedne pored vrata. Una ne shvata još u potpunosti zašto ne može biti u pidžami, ali se privikla na okolnosti. Tek nakon tri noći sam mogla koliko-toliko da se opustim i odspavam nekoliko sati. Šok nastaje kasnije, tek kada shvatite šta je sve moglo da se dogodi - prisetila se za Blic.rs voditeljka Nikolina Pišek.

PROČITAJTE I: Nikolina Pišek – Divlji neukrotivi seksepil kao glavni adut (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Mar 12, 2020 at 7:19am PDT

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading