Celebrity News

Zbog Sarinog i Ziginog zavodljivog plesa usijale se društvene mreže, evo ko je zgodni Slovenac (video)

Zbog Sarinog i Ziginog zavodljivog plesa usijale se društvene mreže, evo ko je zgodni Slovenac (video)

story

U novom spotu Sare Jo za pesmu „Kaži mi“ publika je imala priliku da vidi seksi ples između mlade muzičke zvezde i Zige Sotlara koji je za samo nekoliko sati osvojio žensku publiku i postao prava atrakcija na društvenim mrežama. Evo ko je zgodni Slovenac.

Koreograf i plesač, zgodni Slovenac iz Ljubljane inače već dugo sarađuje sa najvećim zvezdama sa ovih prostora, a šira javnost imala je priliku da ga vidi prvo na manifestaciji Music Awards Ceremony, zatim na turneji Maje Berović „Pravo vreme“, kao i na poslednjoj turneji Severine Kojić.

PROČITAJTE I:  Zbog ove fotografije svi misle da je Maja Berović trudna! (foto)

https://www.instagram.com/p/B1tACC4AkiP/

Zgodni Slovenac sarađivao je i sa Natašom Bekvalac

Najzapaženiji je bio svakako njegov rad sa Natašom Bekvalac na koncertu „S.O.S. za ljubav“ na kom je osmislio kompletnu koreografiju za spektakl koji je već proglašen za najsloženiji projekat na ovim prostorima u prethodnih nekoliko godina.

Zgodni i talentovani Ziga za sebe kaže da je povučen i posvećen poslu, a čini se da je tek na početku velikog uspeha budući da su muški plesači u Srbiji u manjini i da je na srpsku scenu doneo osveženje i unapredio scenske nastupe naših izvođača.

Pogledajte Saru i Zigu u akciji:

PROČITAJTE I: Nema joj ravne: Nataša Bekvalac priredila koncert za pamćenje! (foto)

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading