Celebrity News

Seksepil u karantinu: Ceca Ražnatović pokazala da i bez šminke izgleda savršeno! (foto)

Seksepil u karantinu: Ceca Ražnatović pokazala da i bez šminke izgleda savršeno! (foto)

Ceca Ražnatović, ponosna buduća baka je nakon slike trudne Bogdane sada podelila i svoju. Naime, ona je sve oduševila svojim prirodnim negovanim izgledom a poruku koju je poslala pokrenula je lavinu komentara.

Poznata pevačka zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dane provodi u izolaciji a u udobnosti svog doma uživa objavljujući slike na Instagram nalogu. Budući da je došlo vreme kada smo više u kući nego što je to do sad bio slučaj, većina slavnih ličnosti, uključujuči i Cecu, pokazala je kako izgleda bez trunke šminke.

Na slici na kojoj pozira sa svojim psom izgleda nikad bolje a njen osmeh govori koliko je u stvari srećna i koliko pleni ljubavlju, jer svaka zadovoljna žena je - srećna žena!

PROČITAJTE I: Ceca dobila skupocen poklon od snajke, pevačica oduševljena (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Feb 8, 2020 at 6:38pm PST

Njen sin Veljko, prvenac i uspešan sportista uskoro će postati otac malog Željka, a buduća baka ne može da dočeka dan kada će svog unuka uzeti u naručje.

Za njega je kako je ranije i govorila za Blic pripremila poseban poklon - zlatnu kolevku. 

Prelepe okolnosti koje njihova velika porodica očekuje u junu mesecu na Cecinom licu jasno govore - zadovoljna sam i srećna žena.

Pogledajte na slici ovaj osmeh popularne folk pevačice:

PROČITAJTE I: Svetlana Ceca Ražnatović: Snajka mi je mnogo opasna!

Ceca Ražnatović pre nekoliko dana podelila je sliku trudne Bogdane

Cecina snajka Bogdana Rodić pokazala je kako izgleda u poodmakloj trudnoći a poznata pevačica koja će uskoro postati baka izuzetno se raduje budućem nasledniku.

Budući da je u našoj zemlji vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, sve poznate ličnosti vreme u izolaciji provode sa svojim porodicama.

Svetlana Ceca Ražnatović sa nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doći mali Željko te sa ponosom ističe koliko je srećna što će se njena snajka Bogdana uskoro ostvariti u ulozi majke i porodici Ražnatović podariti prvog naslednika. Na Instagram nalogu Ceca je podelila fotografiju koja je oduševila javnost. Na njoj se nalazi trudna Bogdana i njen suprug Veljko koji izgledaju sjajno i zaljubljeno.

– Rastemoooo! – napisala je pevačica uz emotivnu fotografiju na kojoj Veljko i Bogdana poziraju sa osmesima na licu.

Pogledajte:

PROČITAJTE I: Pogledajte deo porodičnog imanja gde borave Veljko i trudna Bogdana! (foto)

https://www.instagram.com/p/B-mBlQJq7QJ/?utm_source=ig_embed

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading