Celebrity News

Sofija Milošević i Luka Jović ne mare za koronu: Venčanja mora biti!

Sofija Milošević i Luka Jović ne mare za koronu: Venčanja mora biti!

Sofija Milošević i Luka Jović izgleda da ne žele da čekaju kraj pandemije koronavirusa, već žele da se venčaju u izolaciji

Jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni, Sofija Milošević i Luka Jović, ponovo su privukli pažnju javnosti, a ovoga puta povod je - venčanje.

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Real Madrida Luka Jović, prema pisanju domaće štampe, odlučili su da svoju emotivnu vezu ozakone, ali pred njima je velika prepreka koju ni oni sami ne znaju kako će da reše - izolacija.

Sofija je nedavno putem društvenih mreža obelodanila da je u blaženom stanju, te će ona i poznati fudbaler postati roditelji kroz nekoliko meseci.

- Čim je saznala da je trudna, rekla je Luki da treba što pre da se venčaju! Svakog dana mu je ponavljala da joj ne pada na pamet da ima vanbračno dete. Rekla mu je da je briga za vanredno stanje zbog korone i da nađe način da se venčaju - otkrio je izvor blizak poznatom paru za „Informer“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 20, 2020 at 9:11am PDT

- Luka se najpre nećkao, ali je na kraju pristao da se oženi - dodaje izvor i otkriva da će par sudbonosno "da", po svemu sudeći, izgovoriti kod kuće:

- Sofija je predložila Luki da pozovu matičara kod njih u stan kako bi smanjili rizik da se zaraze koronom. Luki su u opštini rekli da matičari tokom vanrednog stanja ne izlaze na teren, pa on ovih dana povlači sve veze kako bi zbog njega napravili izuzetak. Ako mu to ne uspe, dogovorili su se da sa maskama i rukavicama skoknu do opštine i da se venčaju.

PROČITAJTE I: Sofija Milošević objavila srećnu vest! Očekuje dete sa Lukom Jovićem! 

Sofija i Luka planiraju svadbu

A zatim sledi venčanje, koje će, izgleda, biti održano na jesen.

- Rekli su mi da planiraju i veliku svadbu, na kojoj će okupiti rodbinu i prijatelje, ali tek na jesen, kada bi trebalo da se okonča pandemija korone - dodao je izvor za pomenuti list.

I ranije je Sofija pominjala zajedničku budućnost sa Jovićem, a beba je, izgleda, samo malo ubrzala stvari.

- Rekla mu je da ima 30 godina i da je pravo vreme da postane majka, a on se nije bunio jer je bukvalno odlepio za njom - priča izvor.

PROČITAJTE I: Sofija Milošević hoće da zasnuje porodicu sa Lukom?

Lepa Sofija je nedavno objasnila zašto je rešila da se skrasi pored Jovića.

- Ja sam veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Zaljubljena sam, srećni smo zajedno! - kazala je Sofija.

Zbog ljubavi bežao iz karantina

Podsetimo se, Luka je početkom marta doputovao iz Madrida u Srbiju kako bi proslavio Sofijin rođendan, ali izgleda da nije poštovao obavezni karantin od 14 dana. Zbog toga protiv njega je podneta krivična prijava, a karantin mu je produžen za još dve nedelje. Iz karantina je izašao prekjuče, ali je zbog Sofijine trudnoće rešio da ostane u izolaciji.

PROČITAJTE I: Luka Jović ostavio Sofiju bez reči poklonom o kom sanja svaka žena! (foto)

Pošto vreme provode u izolaciji, Sofija s vremena na vreme otkrije putem Instagram storija zanimljive trenutke iz njihovog zajedničkog života. Tako je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala kako je Luka često iznenađuje svojim gurmanskim umećima, ali i prelepim poklonom.

Komentari (0)

Loading