Celebrity News

Niko ne prepoznaje Kameron Dijaz zbog izjave da joj je dete promenilo život!

Niko ne prepoznaje Kameron Dijaz zbog izjave da joj je dete promenilo život!

Iako je dugo bila izričita da ne želi decu, u trenutku kada je ugledala svoju devojčicu Rediks, Kameron Dijaz je potpuno preokrenula priču i priznala da je majčinstvo najbolji deo njenog života

 

Holivudska miljenica Kameron Dijaz početkom godine podelila je putem društvenih mreža divnu vest kojom je ujedno i šokirala svet. Naime, glumica je dobila ćerku u 47. godini sa dugogodišnjim izabranikom Bendžaminom Madenom. Možda činjenica da je uspela da sakrije trudnoću od javnosti nije bila toliko šokantna, pošto već pet godina glumica živi u medijskoj ilegali i daleko od svetla reflektora. Više je iznenadio njen odnos prema majčinstvu. Ona je dugo bila izričita u stavu da ne želi decu. Međutim, njen svet se sada potpuno preokrenuo…

- Nisam osoba bez emocija niti sam zbog svoje odluke sebična, da ne biste pomislili da je to razlog. Volim da pomažem ljudima, ali isto tako volim i ono što sam postala. Mogu da se u potpunosti posvetim sebi, da radim na sebi i budem tu za druge. Ali jednostavno se ne vidim u ulozi majke. Ja sam ono što jesam i mislim da je moj život, bez dece, skroz dobar. Više ne brinem što sam još davno donela tu odluku – govorila je Kameron svojevremeno.

PROČITAJTE I: Kameron Dijaz ovakvim fotografijama sve više dokazuje da je bebu rodila surogat majka! (foto)

- Znam da oko dece ima jako puno posla i da uz sve svoje obaveze i sve ono što ja očekujem od života, neću stići, ako ću imati decu. Zato mi je već davno laknulo, jer sam donela čvrstu odluku da ih jednostavno neću ni imati. Tad sam imala 18 godina i iako sam bila mlada, nije bilo lako doneti tu odluku. Ali, znala sam da ću je se uvek držati.

U momentu kada je postala mama devojčice Rediks otkrila je da je ušla u najsrećniji period njenog života.

- Uživam u majčinstvu. To je naj, naj, najbolji deo mog života. Tako sam zahvalna i srećna, to je najbolja stvar ikad, i imam sreće što to prolazim sa Bendžijem - kazala je uzbuđena glumica u najnovijem intervjuu u kom je otvoreno govorila o majčinstvu.

Iako su se prvi meseci njihovog roditeljskog života poklopili s pandemijom koronavirusa, Dijaz je rekla kako su je majčinstvo i ćerkica držali u „balončiću“ čak i pre nego što su postavljene mere bezbednosti koje su uključivale ostanak kod kuće.

- Venčanje sa Bendžijem je bila najbolja stvar koja mi se dogodila. Moj suprug je najbolji. Divna je osoba i odličan partner. Brak je definitivno težak i traži mnogo rada, ali treba biti s osobom koja je spremna da s tobom radi na tome. U braku nema 60-40, sve mora da se deli pola-pola - napisala je u svom eseju Kameron.

PROČITAJTE I: Kameron Dijaz je napunila 46 godina, a pismo koje joj je napisao muž, raznežilo je svet!

- Već sam živela u jednom obliku karantina jer imam tri i po meseca staru bebu. Tako da mi je život potpuno tih i miran poslednjih meseci. Ali pre sam mogla da dočekujem i ugostim prijatelje, a sada jednostavno ne viđam nikoga - kaže glumica koja dane u izolaciji provodi sa najmilijima.

PROČITAJTE I: Ipak je istina: Kameron Dijaz potvrdila da se oprašta od glume

Dodaje da porodica ima dnevni raspored,  i da i ona i suprug imaju svoje zadatke.

- Ja moram da kuvam svake večeri. Nakon što okupamo našu bebu i spremamo je za spavanje. Bendži je stavlja u krevet, tako je dobar. Neverovatan je, jako sam srećna što je on otac mog deteta. On je stavlja u krevetić, a ja odem u kuhinju i krenem da spremam večeru. Naspem sebi čašu crnog vina, pripremim večeru i posle pogledam neku seriju - opisala je Kameron njihovu porodičnu idilu.

-  Način na koji prolazim sve je da ostajem u sadašnjosti, ostajem tu i sada - zaključila je čuvena glumica.

Komentari (0)

Loading