Celebrity News

Lepa Brena iz izolacije: "Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir"

Lepa Brena iz izolacije: "Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir"

Popularna balkanska zvezda Lepa Brena kaže da joj izolacija ne pada teško i da joj prija odmor od užurbanog načina života

 

U trenutku kada sva zvanja i titule gube značaj, kada smo svi postali jednaki pred izazovom zvanim pandemija, tako i folk diva Lepa Brena dane u izolaciji provodi u svom domu sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovina Stefanom i Viktorom, dok je Filip sa svojom porodicom.

Kaže da joj izolacija ne pada teško.

- Moja generacija je vaspitana po izreci: red, rad i disciplina. Zato mi izolacija ne pada teško. Svesna sam globalnog problema. Ovo je prilika da upoznamo jedni druge u kriznim trenucima, ali i da uvidimo kako smo vaspitali decu. Iskušenja su u životu velika i onaj ko ih dobro podnosi zna da svako ima početak, krizne momente, zaplet i katarzu - rekla je Brena za "Kurir Stars".

PREPORUČUJEMO I: Kad Lepa Brena plače, plaču svi! Suze potekle uživo u emisiji (video)

- Poslednjih 20 godina nisam bila posvećena sebi. Ostala sam željna kuće, a kao racionalna osoba, u svemu tražim duhovni mir, ali i to da se svaki član moje porodice oseća dobro, stabilno i sigurno. Fale mi prijatelji i publika, da ih sve zagrlim i kažem im koliko mi znače. Ali moramo da budemo strpljivi. Ovo je svojevrsno čišćenje nas samih, planete u ekološkom smislu, ali i vreme naznaka za neke velike promene između svetskih sila - naglasila je.

PREPORUČUJEMO I: Ekskluzivno za Story: Lepa Brena kraljica transformacije! (foto)

Popularna pevačica je dodala i da je uplašena za zdravlje svojih najmilijih i da je nekoliko njenih i Bobinih prijatelja zaraženo opasnim virusom.

- Nekoliko prijatelja nam je obolelo, pa ni Bobi ni meni nije svejedno. Viktor i Stefan su sa nama, a Filip je sa svojom porodicom. Ipak, kada smo upućeni jedni na druge, situacija je delikatna. Srećom, živimo na velikom prostoru, svako ima svoj kutak, kuva kad hoće ili se bavi sportom.

Otkrila je i na koji način rešava bračne razmirice.

- Nismo navikli da provodimo ovoliko vremena zajedno, ali mudro prelazimo preko onoga što nam zasmeta. Svesni smo da sada nije trenutak ni za kakve rasprave.

Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir. Organizam je počeo da mi naplaćuje sve što sam radila pogrešno.

PREPORUČUJEMO I: Rođendan pod maskama: Lepa Brena u izolaciji sinu Viktoru priredila iznenađenje (video)

Vreme u izolaciji, kako kaže, provodi kako bi radila po kući i oko nje.

- Mudroj ženi ne može da bude dosadno. Uz roditelje smo sestra, brat i ja naučili da radimo sve: krečimo, farbamo, a uz majku, koja je bila krojačica, i da šijemo. Sada po njenim savetima uređujem i baštu.

Takođe, ističe da joj prija odmor od kupovine garderobe i šminke.

- Odmor mi je to što ne kupujem ništa jer sam zbog posla decenijama bila u frci da nabavljam garderobu i šminku. U takvoj gužvi često sam jela bilo šta samo da ne budem gladna. Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir. Organizam je počeo da mi naplaćuje sve što sam radila pogrešno, pa jedem samo kada sam gladna i izbegavam meso.

U ovoj čudnoj godini, Lepa Brena će obeležiti 60. rođendan.

- Ni ja ne mogu da shvatim da uskoro punim 60 godina, ne osećam se tako. S druge strane, mediji su agresivni prema ženama. Kozmetiku reklamiraju mlade žene, u modi postoje veličine 36 i 38, na pistama su manekenke od 16 godina. Marginalizovana je žena posle pedesete, što je atak na svaku njenu boru. Ženu treba posmatrati kroz svih 360 stepeni. Ja u svakoj osobi vidim lepotu. Što sam starija, sve više cenim mudrost i negovanost, a naročito inteligenciju, jer inteligentan čovek zaslužuje poštovanje i pažnju. Ovih mojih 60 su mi i lepe i slatke, ali sada mi se čini i minorne zbog čitave kompleksne situacije.

Ističe, da joj je najveću radost u život uneo unuk Aleksandar.

- O rođendanima više ne razmišljam, ali volim da sam tog dana sa ukućanima. Veliku radost u život uneo nam je i mali Aleksandar, koji će uskoro da prohoda. Ostvarila sam mnoge svoje snove, pa uživam da gledam kako nam deca odrastaju. Moja karma je da usrećujem ljude. Koncentrisana sam na to da ovi trenuci prođu, a onda ćemo slaviti i rođendan i život - zaključila je Lepa Brena.

Komentari (0)

Loading