Celebrity News

Vesna Đogani posle drame otvorila dušu: „Morala sam da odbranim svoju čast“ (video)

Vesna Đogani posle drame otvorila dušu: „Morala sam da odbranim svoju čast“ (video)

Posle nedavne prozivke koju je na njen račun uputila Anabela Atijas, pevačica Vesna Đogani snimila nov video u kome je otkrila šta se dešavalo poslednjih par dana

Pevačica Vesna Đogani pre dva dana našla se u centru skandala kada ju je Anabela Atijas isprozivala u rijalitiju programu.

Naime, Anabela je za Vesnu rekla da je nađena ispod mosta, a denserka je osetila potrebu da objasni šta to znači. Kako je naglasila, ona jeste odrasla u siromaštvu, ali se toga se ne stidi, te je odmah snimila video i pokazala kuću u kojoj je živela kao mala.

U obraćanju svojim fanovima na Instagramu rekla je da je ponosna na ono što je bila i na ono što je postala.

View this post on Instagram

 

Ja sam Vesna Djogani. Oblakovska 43. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rodjena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali izmadju dve vatre. Šetali se.Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom. Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe,nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam.Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi... Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo.

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on Apr 13, 2020 at 12:43pm PDT

Podsetimo, kada je napunila godinu dana Vesnina majka Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem. Zatrudnela je vanbračno sa Vesninim ocem čiju podršku nije imala.

Sretena je bila primorana da usred nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj. Nakon kratkog života u domu usvojio ju je bračni par, a kontakt sa majkom je stalno održavala. O toj sferi života nije mnogo govorila. Sve do sada...

Vesna Đogani: Često se susrećem sa predrasudama

Pošto se drama malo stišala, Đoganijeva je snimila i novi video, te otkrila šta se dešavalo u proteklih par dana i zahvalila se svima koji su joj pružili podršku.

- Apsolutno sam bila šokirana i oduševljena. Želim svima da se zahvalim za podršku. Često se susrećem sa predrasudama. Zavoleli ste me zbog mojih dela, pesama, karijere, a to je najvažnije. Ovo je bila prilika da kažem šta imam. Morala sam da odbranim svoju čast - priznala je Vesna.

PREPORUČUJEMO I: Vesna Đogani na Anabelinu zlobu odgovorila emocijama: Ovde sam odrasla i nije me stid! (foto)

Gotovo cela estada je stala iza nje, te je pevačica iskoristila priliku da im se zahvali.

- Slađa Alegro, Zorannah, Seka Aleksić, Milica Todorović, Andreana Čekić, Viki Miljković, Baki B3 i mnogi drugi. Iza mene su stali i oni sa kojima se privatno družim i one koje samo poznajem. Mnogo im hvala - rekla je Đoletova supruga.

Komentari (0)

Loading