Celebrity News

Pevačica Katarina Grujić 5.000 evra potrošila na "sobu za mučenje"

Pevačica Katarina Grujić 5.000 evra potrošila na "sobu za mučenje"

Ako ste mislili da Katarina Grujić ima ovakvo telo zaslugom majke prirode, niste u pravu. 

Popularna pevačica Katarina Grujić i te kako vežba da bi ostala vitka i zategnuta i sa oblinama na pravim mestima.

Da bi uvek mogla da se znoji u teretani, bez odlazaka u istu, iskeširala je čak 5.000 evra. Toliko novca bilo je potrebno da bi kupila najsavremeniju traku za trčanje, bicikl, tegove, strunjače, ma, kompletnu privatnu teretanu.

Stiže leto a po svemu sudeći, Katarina će nas svojim izdanjem u kupaćem baciti u trans. 

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić ponovo sebe obradovala skupocenim poklonom?!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Apr 13, 2020 at 10:17am PDT

Pevačica Katarina Grujić - Bez truda nema s*ksi guze

Nakon što su se zbog vanrednog stanja zatvorile teretane, Katarina Grujić je u svojoj porodičnoj kući napravila pravu vežbaonicu. Iskreno, mi bi to nazvali sobu za “mučenje”.

Pored toga Kaća svaki dan sprema zdrave obroke, napitke, smutije, a kao dokaz sve to kači na društvene mreže. Kako smo saznali od nje, ona to radi kako bi motivisala i druge da vreme izolacije iskoriste na najbolji mogući način.

– Zna Kaća da bez truda nema s*ksi guze i ravnog stomaka. Kada radi nema mnogo vremena za vežbanje jer je non-stop na putu. Ima zakazane nastupe i po godinu dana unapred. Da se ne lažemo, ipak se radi o jednoj o najtraženijih pevačica. Zato je sada odlučila da kupi sve neophodne sprave i unajmi ličnog trenera koji joj svaki dan daje uputstva koje vežbe da radi i prati njene rezultate. Plus je na specijalnom režimu ishrane, ima nutricionistu koji joj šalje recepte i dnevni jelovnik. Otkako je počela epidemija nigde ne mrda iz kuće, poštuje vanredne mere, jedino što ode u nabavku kad treba. Naravno, pod punom zaštitnom opremom – kaže sagovornik Sveta i dodaje.

– Nedostaje joj scena, nastupi, tv emisije, jer ipak je to njen život. S druge strane joj i prija ova prinudna pauza i što konačno ima vremena da se maksimalno posveti sebi. Odlučila je da se nakon izolacije pojavi nikad zgodnija i spremnija. 

Eto, dobrog recepta za sve nas. Ne moramo imati ful opremljene teretane, tako da depresiju i strahove možemo izlečiti – vežbanjem. Bar sad nemamo izgovor kako žurimo negde.

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić imala je buran ljubavni život, propraćen psihičkim nasiljem? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Apr 15, 2020 at 5:56am PDT

Pevačica Katarina Grujić otkrila koliko pari cipela poseduje u svojoj kolekciji

Pre više od mesec dana u gostovanju kod Ognjena Amidžića u jednoj od igara koju organizuje tim Ognjenovog šoua dobila je zadatak da iskreno odgovori na pitanje koliko novca je potrošila za jedan dan. Budući da je Katarina Grujić bila iskrena i rekla da ne voli da priča o tome, na kraju je ipak pristala da odgovori.

Suma koju je kako i sama kaže potrošila za jedan dan iznosila je 10.000 i 12.000 evra. S obzirom na to da su joj cipele fetiš, Katarina Grujić otkrila je približan broj pari koje je kupila do sad.

– Više od trista (smeh). Kupujem ih gde god da pođem. Nedavno sam se s jednog putovanja vratila s čak deset pari. Na stranu sve, „Louis Vuitton“ su mi omiljene. Udobne su, a opet seksepilne - rekla je Katarina Grujić:

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić kupuje penthaus od 600.000 evra?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Apr 11, 2020 at 9:19am PDT

Komentari (0)

Loading