Celebrity News

Najskuplji Uskrs do sada! Jelena Karleuša pokazala glamuroznu trpezu i nikad lepšu haljinu! (foto/video)

Najskuplji Uskrs do sada! Jelena Karleuša pokazala glamuroznu trpezu i nikad lepšu haljinu! (foto/video)

Duško Tošić pohvalio se na Instagramu prelepom uskršnjom dekoracijom a za njim je to učinila i Jelena Karleuša. Zajedno sa svojom suprugom i ćerkama Atinom i Nikom dočekao je najradosniji praznik. Evo kako je izgledala prelepa atmosfera u njihovom domu!

Proslavljeni fudbaler Duško Tošić i suprug Jelene Karleuše koji se na društvenim mrežama retko oglašava, ovog puta napravio je izuzetak. Na veliki praznik podelio je slike iz svog luskuznog dvorišta i pokazao kako su on i njegova supruga Jelena upriličili Uskrs.

NE PROPUSTITE:
Estrada u panici: Jelena Karleuša najavila bombu!

Dekoracija koja je krasila njihovo dvorište bila je kao iz bajke, a pomalo je ličila i na bajkovite kadrove iz crtanog filma "Alisa u Zemlji Čuda". Svaki detalj posebno je odabran za ovu priliku kako bi Atina i Nika bile posebno srećne i zadovoljne. Pored ovakvog bajkovitog prizora, Uskrs u karantinu proslavljen je kako dolikuje.

Pogledajte...

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša otkrila Duškov stav o njenim provokativnim fotkama

Jelena Karleuše ostavila bez daha sve njene pratioce, a haljinu koju je obukla graničila se sa svetskom klasom

Poznata pop diva Jelena Karleuša za ručak sa porodicom odabrala je najmoderniju boju sezone - neon narandžastu nijansu. Ova boja je i prošlog leta bila izuzetno popularna, a ni ove nije sišla sa modnog trona te je Jelena Karleuša u skladu sa kraljevskim dočekom praznika, tako i izgledala. Diva je objavila i sliku na kojoj pozira sa jajetom na kom su napisani inicijali JK.

Pored svih detalja koji su izgledalinkao magijan,  Jelena je blistala u prelepok haljina maksi dužine. Sečena u struku, laskala je njenoj figuri, a kosa je kao i uvek, imala prelepu srebrno-belu nijasnsu sa svedenim loknama.

Jelena Karleuša takođe je objasnila da je ateista, ali da je Uskrs za nju divna tradicija!

Pop diva je uz svoj album sa odabranim slikama za Uskrs napisala i sledeću poruku u kojoj se i prisetila majke Divne:

- Kao ateista iako ne slavim Uskrs, smatram da je ovo divna tradicija pogotovo kad je reč o deci. Želela sam mojim ćerkama da bar malo ulepšam ovaj dugi karantin i ovaj težak period ne samo za nas već i za čitavo čovečanstvo. Više nego ikad, bitna je ljubav, vera i nada u dobre ljude i bolje sutra. Srećan praznik svima! (Teško mi je što moja Divna nije sa nama sada. Moja živa rana i večna tuga. Ali dok ja dišem diše i ona.)

Jelena Karleuša - Ljubav je ta koja inspiriše, ali i parališe! 

Nakon strašnog perioda koji je već daleka prošlost, za supružnike Jelene Karleušu i Duška Tošića, došlo je vreme ljubavi i harnomičnog života.

Iako se spekulisalo da će njihov brak popucati pred gomilom strašnih izazova, ovaj bračni bar izdržao je sve. Sada u svojim rukama nosi najvažniji životni pehar – ljubav!

Kako bi svoju ljubav dokazao po ko zna koji put, prema pisanju magazina “Star”, sa Jelenom, poznati fudbaler Duško Tošić sa Jelenom je vodio iskren razgovor.

Neposredno pred odlazak u Dubai Duško Tošić je svojoj supruzi objasnio da je sve kockice složio u glavi.

– Sve što smo prošli zajedno i kako si se ponela u trenucima kada ti je bilo najteže nateralo je i mene da promenim stavove. Ne želim da se razvedemo, izvini ako su te. moje reči ili postupci povredili. Nisam ni sam znao kako da reagujem na sve što se pisalo, niti kome da verujem.

NE PROPUSTITE: 
Duško je ZASLUŽIO VELIKO IZVINJENJE zbog pakla koji je prošao zbog mene!

- Sada mi je jasno da su ljudi samo želeli da vide našu krv i da su radili protiv nas. I ti si meni mnogo praštala tokom godina i bila si uz mene kada mi ništa nije išlo.

Shvatio sam da želim da budem sa tobom i našim ćekama zauvek. Da budemo porodica i kada nam je teško, i kada je lepo. Sve što imam od nekretnina prepisaću na naše ćerke da bi verovala da sam ozbiljan.

Možemo i da živimo odvojeno kada sam u Beogradu, ako ti treba vremena da razmisliš jer želim da budeš sigurna u svoju odluku – rekao je Duško Jeleni, otkriva izvor za magazin “Star”.

NE PROPUSTITE:
Zbog samo jedne Duškove rečenice Jelena je drastično smršala a sada se on gorko kaje

– Nju su baš pogodile ove Duškove reči, emotivno su je dirnule, ali je ostala jaka, nije htela pred njima da zaplače. On je posle pozvao da zajedno sa ćerkama dođe u Dubaji odmah nakon Divnine godišnjice, ali je ona rekla kako je bolje da sačekaju kako bi o svemu razmislila.

Jelena je vremenom počela i sama da veruje da neće uspeti da spasu brak, pa je ova Duškova promena zatekla. Okrenula je naglavačke –kaže izvor.

Takođe, navodi se i da je Duško Tošić predložio Jeleni da 28. juna kada će biti 12 godina od njihovog venčanja, obnove svoje zavete na nekoj egzotičnoj destinaciji i to pred ćerkama Atinom i Nikom.

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša ljuta: Duško me nije tukao, to je čista laž!

Komentari (0)

Loading