Celebrity News

Ana Nikolić neutešna! Jedne godine na Uskrs umro joj je otac, a sledeće...

Ana Nikolić neutešna! Jedne godine na Uskrs umro joj je otac, a sledeće...

Ana Nikolić neutešna. Nakon nekoliko godina patnje na veliki praznik Uskrs, odlučila je da govori šta je preživela. 

Ana Nikolić koja se na velika vrata mršavija nego ikad sada redovno gostuje u emisijima i priča o svojoj velikoj tansformaciji. Međutim, njen život iz korena, pored kilograma, promenio je i razvod nakon velike ljubavi koju je osećala prema Stefau Đuriću Rasti. Ana Nikolić istakla je da je to za nju bio najteži životni period, koji je, stojički prebrodila.

Popularna pevačica Ana Nikolić juče je, na Uskrs, gostovala u emisiji "Premijera Vikend Specijal", i tom prilikom ispričala da joj je dva puta na ovaj praznik bilo izuzetno teško.

- Ja sam tri godine pre nego što sam počela da se javno bavim poslom pevala, nastupala. Sećam se i dva Uskrsa, 1998. tada mi je tata bio u komi i umro, a sledeće godine je bilo bombardovanje. Ja sam tada otišla u Grčku i tamo pevala na grčkom - ispričala je Ana Nikolić u pomenutoj emisiji.

NE PROPUSTITE:
Nova Ana Nikolić hara društvenim mrežama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Apr 17, 2020 at 1:10pm PDT

Iako verovatno niste znali, Ana Nikolić želela je da bude glumica. U intervjuu za emisiju Premijeru takođe je istakla da je njen pokojni otac bio taj koji ju je odgovorio od ovog poziva.

- Ja sam stvarno želela da budem glumica, ali moj pokojni tata... Nije on bio strog i nije kao da je hteo nešto da mi zabrani, ali meni je bilo dovoljno kad me pogleda, spomenem mu glumu, a on kaže "Ma, kakva gluma, vukovac si, studiraj nešto pametno". Ja sam htela da polažem prijemni posle treće godine gimnazije, ali me eto tata odgovorio. Ali ja sam uvek govorila da zanimanje pronađe tebe, a školovala sam se za nešto drugo - ispričala je Ana.

NE PROPUSTITE:
Ana Nikolić u bolnoj ispovesti: Bila sam na dnu, žao mi je što je moj brak propao! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Apr 16, 2020 at 3:02am PDT

Pre dve godine Ana Nikolić doživela je još jedan težak udarac - preminula je baka koju je mnogo volela!

Godine 2018. samo dva dana nakon što je proslavila krštenja svoje ćerke Tare, Ana Nikolić je zbog smrtnog slučaja morala da otkaže nastupe!

Naime, Ani Nikolić preminula je baka koju je mnogo volela, a u voim teškim danima jedinu podršku dobija je od sada bivšeg supruga Stefana Đurića Raste, brata Marka i majke Miljane.

- Moja duša otišla je noćas... I kao da je čekala da se sve završi da proslavimo Tarino krštenje i da Marko dobije sina, a onda je sklopila svoje okice! Sada si na boljem mestu. Ti znaš da si u mom srcu i mojoj duši zauvek. Volim te bako - napisala je Ana Nikolić u svom oproštaju na društvenim mrežama.

NE PROPUSTITE:
Ana Nikolić prvi put progovorila o načinu na koji je skinula 50 kilograma! (video)

Ana Nikolić - Novo ruho i novi život iz korena

Osim što je oslabila i više od 50 kilograma, pevačica se ne libi da pokaže s čim raspolaže. Pre nekoliko dana u šetnji Beogradom pojavila u „mikro“ zelenoj haljini koja je istakla njen uzak struk i veoma tanke noge.

Poznata pevačica Ana Nikolić je pre nekoliko nedelja gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, kada je pred milionima gledalaca priznala da je imala neverovatnih 105 kilograma! Zbog osuda javnosti da se previše ugojila rešila je svima da zapuši usta, a sada na njen izgled ostaju nemi oni koji su je glasno prozivali!

NE PROPUSTITE:
Ana Nikolić uputila apel: Saberite se ljudi ovo nije vašar, pandemija je!

Ana Nikolić redovno vežba kako bi održala svoju vitku liniju, a ima i poseban režim ishrane! 

Ana Nikolić sada sa ponosom pokazuje svoju novu liniju. Režim koji je sprovela veoma je jednostavan a u izolaciji, ukoliko pazite na ishranu, možete ga i vi primeniti.

– Kako sam smršala? Tako što sam smanjila unos kalorija za sedamdeset odsto, jedem sve, ali u veoma malim količinama. Treniram mnogo, skoro svakog dana. Pijem svoje tablete za mršavljenje, to je jedini način i jedina istina za moje mršavljenje. Pre svega, odluka u glavi, jer dugo mi je trebalo da odlučim. Kada sam odlučila i presekla, onda je sve išlo svojim putem. Nije bilo lako skinuti jednu celu sebe, ali sve je stvar odluke – ispričala je Ana za dnevni list Blic.

Pevačica vežba i ne postustaje, a leto nam tek dolazi...

NE PROPUSTITE:
Ana Nikolić besna: Da li moja tetka treba da umre zbog polusvesnih ljudi?

Nije Ana Nikolić jedina. Poseban režim kilograma sprovela je i Adel, koja je skinula više od 40 kilograma!

Sitfrud dijeta nadmašila je po popularnosti sve ostale, a za njega je čuo ceo svet zahvaljujući Adelinoj fizičkoj transformaciji. Mi vam opisujemo zbog čega nutricionisti smatraju da je veoma ekscentričan, čak i nezdrav

Internet dijeta, koju su kreirali i istraživali nutricionisti Ejdan Gogins i Glen Maten, postala je planetarno popularna kada je britanska pevačica Adel zahvaljujući njoj izgubila 44 kilograma za četiri meseca. Nekada punačka engleska zvezda doživela je fizičku transformaciju i potpuno je stesala figuru zahvaljujući sirtfud dijeti. Nedeljni raspored baziran je na ciklusima, a ishrana je veoma restriktivna kako kalorijski, tako i u pogledu namirnica.

Ovo su dozvoljene namirnice, a o kalorijskom unosu, efektima kao i pozitivnim i negativnim stranama ove dijete, pogledajte OVDE.

Dozvoljene namirnice

Dijeta je bazirana na upotrebi namirnica koje podstiču proizvodnju enzima sirtuina. On utiče na metabolizam tako što pospešuje brže sagorevanje kalorija, a osim toga, štiti ćelije organizma i ublažava upalne procese.
Riba: losos, gambori
Povrće: celer, kelj, rukola, heljda, crveni luk, radič
Voće: urme, jabuke, borovnice, citrusi (pomorandže, mandarine, limun, grejpfrut…)
Masnoće: maslinovo ulje, orasi
Začini: peršun, kurkuma
Ostalo: crna čokolada sa 75 odsto kakaoa, zeleni čaj, crna kafa bez šećera, crno vino, mača čaj.

Komentari (0)

Loading