Celebrity News

Viktoriju Bekam progutala pohlepa (video)

Viktoriju Bekam progutala pohlepa (video)

Zbog teške situacije u svetu, Viktoriju Bekam odlučila je da otpusti više od 25 radnika. Prvi koji joj je uputio kritike bio je voditelj, Pirs Morgan. 

Poznati voditelj Pirs Morgan žustro je odreagovao na vest da je popularna dizajnerka Viktorija Bekam odlučila da otpusti 25 modnih radnika zbog teške situacije u celom svetu.

Kako navode inostrani mediji, Pirs Morgan zamolio je Viktoriju Bekam da to ne radi i savetovao da razmotri vladinu šemu za spasavanje. Kako strani mediji tvrde, kriza je udarila na svim poljima, pa tako ni dizajnerka ne uzima svoj platu.

NE PROPUSTITE:
Želi da prikaže svetu drugačiju sliku o sebi: Viktorija Bekam IMA NOVI PLAN, a na njenom putu prepreka je Dejvid

Pored toga, Viktorija je izgubila još jednog visokog rukovodioca nakon što je njen glavni direktor marketinga dao otkaz, prenosi Kurir.

Pirs Morgan je pokrenuo oštar napad na nju.

- Izvini, ali mi se gadi. Ako ti je toliko stalo, zašto onda ne uzmeš novac poreskih obaveznika koji ti očajnički treba. A to što ti više ne treba, da uložiš u svoje osoblje i pomogneš im u tvom neuspešnom poslu – rekao je voditelj.

NE PROPUSTITE:
Viktorija Bekam na udaru kritika zbog fotografija na kojima je njena ćerka: Nije smešno, izgledaju kao zombiji! (foto)

Viktoriju Bekam progutala pohlepa - Pre nekoliko dana osvanula je vest da su ona i njen suprug Dejvid Bekam kupili stan sa heliodromom

Dejvid i Viktorija Bekam nedavno su kupili apartman vredan 24 miliona dolara, lokacija – Majami!

Slavni par, Dejvid i Viktorija Bekam, ovih dana glavna su tema medija i to sve zbog ozbiljne kupovine nekretnine koja je isplivala u javnost. Naime, bivši britanski fudbaler Dejvid Bekam (44) i slavna Poš iz grupe „Spice girls“ Viktorija Bekam (45) nedavno su kupili apartman u neboderu u Majamiju.

Ovaj bezobrazno luksuzni stan poseduje nekoliko spavaćih soba, pogled na zaliv a cena ovog apartmana je 24 miliona dolara.

NE PROPUSTITE:
Viktorija Bekam pred bankrotom? Ima poslovne probleme

Stan se inače nalazi u „One Thousand Museum“ zgradi u Majamiju a dom u kom će od sada živeti sa svojom porodicom projektovala je jedna od najcenjenijih arhitekata Zaha Hadid, piše TMZ, a preneo je Telegraf. 

Ova nekretnina poseduje i bazen a na krovu zgrade nalaze se i SPA centri, kozmetički i frizerski saloni, barovi i mesta za sunčanje kao i heliodrom.

Kako je poznato, poznati slavni par, koji je u braku 20 godina u svom vlasništvu imaju i vilu u Londonu koja je procenjena na 31 milion funti, kao i porodičnu kuću vrednu 6 miliona funti.

NE PROPUSTITE:
Viktorija Bekam na meti kritika: OPTUŽENA DA JE LOŠA MAJKA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianne Sabatini (@arianne.sabatini) on Mar 31, 2020 at 6:02pm PDT

Komentari (0)

Loading