Celebrity News

Doba korone nosi i lepe vesti: Porodila se Ana Bebić

Doba korone nosi i lepe vesti: Porodila se Ana Bebić

Pevačica Ana Bebić se porodila i na svet je donela još jednog dečaka

Popularna pevačica i nekadašnja zvezda "Operacije trijumf", Ana Bebić na drugi dan Uskrsa rodila je dečaka. Ponosna mama i beba se osećaju dobro, a porođaj je protekao u najboljem redu.

- Porođaj je super brzo prošao, na čemu moram zahvaliti svim medicinskim radnicima iz porodilišta. S tim da sam se porodila u vreme epidemije, moram priznati da ni u jednom momentu nisam istu osećala, svi su se postarali da se osećam ugodno i sigurno - rekla je za "Telegraf".

PROČITAJTE I: Ana Bebić otkrila da li priželjkuje dečaka ili devojčicu

Pre samo nekoliko dana, Ana Bebić je prilikom uključenja u programe domaćih medija govorila o tome kako provodi vreme u izolaciji sa supugom i sinom Matijom, te je istakla da je malo zabrinuta zbog pandemije koronavirusa i dodala da je pitanje dana kada će upoznati novog člana porodice. A kako stvari stoje, mališan je malo poranio.

- Ostalo je još malo do porođaja, sad sam u devetom mesecu, pa mogu da se porodim kad hoću. Nikad se ne zna. Naravno da se plašim. Normalno kad više ne brinete samo o sebi, nego i o drugome, ali čuvamo se. Još uvek ne znam gde ću se poroditi. Videćemo kako će se dani odvijati, ali sve u svemu, imam par opcija.

PROČITAJTE CEO TEKST: Pevačica Ana Bebić zabrinuta: "Ne znam gde ću se poroditi"

- Sve je ok. Ide po planu i programu. Tako je išlo i kod prvog deteta, Matije, pa nas je iznenadio 20 dana pre. Sad ćemo videti šta ovaj drugi ima u planu. Pomešana su osećanja sad, ali u suštini jedva čekam da upoznamo našeg četvrtog člana porodice – rekla je Ana za „Nova.rs“.

Na pitanje da li su ona i njen suprug Ivan Đolić odabrali ime za dečaka, rekla je:

- Nismo još smislili ime. Videćemo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Jan 26, 2020 at 8:30am PST

Ana Bebić: "Ja sam srećna žena!"

Podsetimo se, pevačica Ana Bebić je u braku sa IT stručnjakom Ivanom Đolićem. Upoznali su se 2016. godine. Vrlo brzo su uvideli da dele iste poglede na svet i životne stavove, te je njihova veza odmah postala ozbiljna.

Zaljubljeni par je tokom perioda zabavljanja stekao mnoge divne uspomene, pošto su često odlazili na zanimljiva putovanja s kojih su se uvek vraćali puni lepih utisaka. Po slikama koje su oboje objavljivali na Instagramu, moglo bi se reći da im je Italija bila omiljena zemlja.

Venčali su se 2017. godine. Prvog sina Matiju dobili su u maju 2018, a juče još jednog dečaka.

- U poslednje vreme sve želje mi se ostvaruju. Poželela sam supruga, desio se, poželela sam bebu, desila se, sada će i druga beba. Ja sam srećna žena - rekla je popularna pevačica koja je nedavno za naš magazin pričala o svom stilu oblačenja u trudnoći. 

PROČITAJTE I: Ana Bebić za magazin „Story“: U drugoj trudnoći sve je lakše!

Moda i trudnoća

Na pitanje da li još uvek nosi staru garderobu ili je kupila trudničke stvari, rekla je:

- Oversize stvari oduvek su sastavni deo mog garderobera, bar kada je reč o haljinama, majicama i duksevima, pa u tom pogledu ništa nisam menjala. Takođe, još uvek mogu da uđem u svoje pantalone. Neke, doduše, u delu pojasa moram da vežem gumicom, ali videćemo do kada ću moći tako.

Da li ste, kako bi se nakon prvog porođaja što pre vratili u formu, korigovali ishranu?

- Promenila sam je već po rođenju prvog deteta. U obroke sam uvrstila više voća, povrća i ribu. Naravno, pošto sam sad u drugom stanju, povremeni odlazak u “mekdonalds” je dozvoljen (smeh) – pričala je  Ana za magazin „Story“.

Nakon 5 godina ponovo na sceni: Poslušajte novi singl Ane Bebić “Avet”!

Kao trudnica i mama jednoipogodišnjeg dečaka, preferirate li udobniju obuću?

- Obožavam patike. Ne znam ni sama koliko pari imam. I pre Matije sam ih nosila, a sada s njim koji stalno nešto pipka, trči i istražuje posebno mi znače. Nezavisno od mog trenutnog stanja, volim ravnu obuću dok su mi visoke potpetice poslednji izbor. Nakon sat vremena u njima toliko mi oteknu noge da onda nastaje borba. Žao mi je zbog toga, jer u njima izgledam ženstvenije.

PROČITAJTE I: Ana Bebić Đolić: Ne mislim da je brak samo komad papira

Nastojite li sina uvek da stilizujete ili vam je najvažnije da je čist i uredan?

- Nedavno sam shvatila da mi je draže da njemu kupujem garderobu nego sebi, stoga se uvek trudim da ga drugačije obučem. Puštam mu kosicu, pa sada liči na tatu kada je bio u njegovim godinama. Na mene, nažalost, ima samo uši (smeh) - rekla je supruga Ivana Đolića.

Komentari (0)

Loading